Online Danskundervisning: tilmeldingen er åben!

Vi åbner nu op for tilmeldingen til næste skoleår på Online Danskundervisning. Opstart er primo september 2019.

To unge lærer dansk online på tablet

Vi åbner nu for tilmeldingen til næste skoleår på Online Danskundervisning. Opstart er primo september 2019.

Under paraplyen finder du adskillige niveauer og produkter, som du kan læse meget mere om her:


Begynderdansk

Begynderdansk er til dig, som gerne vil lære dansk helt fra bunden, eller som har et begrænset kendskab til det danske sprog. Undervisningsprogrammet er målrettet to forskellige aldersgrupper, nemlig 6-12 årige og op efter.


Dansk på mellemniveau

Læg her mærke til, at vi har fået et nyt produkt af online danskundervisning! Niveauet, som før hed Basisdansk, hedder nu Dansk på mellemniveau og indeholder ikke kun ét, men hele to produkter, nemlig Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+). Her har du altså mulighed for at skræddersy din danskundervisning yderligere, så du får mest muligt ud af den.


Skoledansk

Skoledansk er til børn og unge i alderen 6-17 år (0.-9. klasse), hvor undervisningsprogrammet er tilrettelagt, så man kan passe sin lokale skolegang ved siden af. Her vil niveauet både mundtligt og skriftligt være det samme som hos jævnaldrende danske skoleelever. Danskundervisningen er støttet af Undervisningsministeret i Danmark.

Hvis du allerede er klar over dit niveau og gerne bare vil tilmelde dig det nye skoleår, så kan du gøre det her!


Har du brug for råd eller vejledning for at vælge det rigtige niveau online danskundervisning? Så sidder vores kompetente lærerværelse og vores skolesekretær Tina, altid klar.