Online møde: Danes Worldwides mærkesager i 2021

Interesserer du dig for udlandsdanskernes rettigheder? Og vil du være med til at skabe bedre forhold for danskere, når de er ude i verden – og når de vender hjem til Danmark?

Deltag i vores online møde og bidrag med inputs til vores mærkesager 2021

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

Interesserer du dig for udlandsdanskernes rettigheder? Og vil du være med til at skabe bedre forhold for danskere, når de er ude i verden – og når de vender hjem til Danmark? Så se her:

Den 26. og 27. januar inviterer Danes Worldwide til online møde, hvor generalsekretær Anne Marie Dalgaard fortæller om foreningens mærkesager. I 2021 står særligt familiesammenføring og bevarelse af statsborgerskab højt på prioriteringslisten. Desuden arbejder vi bl.a. også på at skabe bedre forhold for udlandsdanskerne med hensyn til dagpenge og folkepension.

Hvad er din mening?
Danes Worldwide holder løbende møder med ministre og andre folketingsmedlemmer, ligesom vi er aktive i den offentlige debat med fokus på vores mærkesager. Derfor vil vi gerne høre din mening: Hvilke emner, synes du, er vigtige, når det gælder udlandsdanskerne? Og har du evt. forslag til nye mærkesager, vi bør sætte fokus på?

Send gerne dine spørgsmål eller forslag til medlemskoordinator Maiken Friis Jørgensen på Maiken@danes.dk, så tager vi dem op på mødet. Du kan naturligvis også stille spørgsmål undervejs.

Du kan læse mere om mærkesagerne her: https://www.danes.dk/maerkesager/

Målgruppe
Arrangementet er for Danes Worldwides medlemmer.

Oplæg på dansk
Oplæggene holdes på dansk, men for dig, som ikke er vant til at tale dansk til hverdag, vil det være muligt at stille spørgsmål og kommunikere på engelsk.

Sted
Mødet bliver afholdt på Zoom, der er en virtuel møde- og undervisningsplatform. Når du har tilmeldt dig arrangementet, vil du efterfølgende modtage et link og et kodeord til mødet på din e-mailadresse.

Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud ved at sende en mail til Maiken@danes.dk


Praktiske informationer
Tilmeldning

Er åben, se nederst på siden.
BEMÆRK: Du kan tilmelde dig to forskellige datoer

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. januar – som også er sidste frist for at maile spørgsmål og forslag

Dato & tidspunkt

26. januar 2021
Klokken 17:00 – 18:00 (CET)
&
27. januar 2021
Klokken 10:00 – 11:00 (CET)

Sted & adresse

Online

Pris & vilkår

Gratis for Danes Worldwides medlemmer
Er du ikke medlem, kan du melde dig ind her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om arrangementet, så send en mail til os på danes@danes.dk