Aflyst – ny dato i efteråret følger – Online workshop: Øv dig i at søge job i Danmark

Er du ung udlandsdansker? Og ønsker du at finde studiejob i Danmark? Så vær med 20. maj, hvor du kan være med i en virkelighedstro og grundig træning i jobsøgning – og tilmed blive klogere på det danske arbejdsmarked.

Workshop - aflyst

Få en unik mulighed for at øve dig i både at skrive ansøgning, dit CV og i at gennemføre et jobinterview.

I denne workshop gennemgår vi hele jobprocessen i Danmark i øvelsesform – fra ansøgning til ansættelse. Rekrutteringsekspert Elisabeth Geday giver dig en grundig gennemgang, hvor du selv bliver involveret. Vi har sat god tid af til det:

Workshoppen foregår fredag d. 20. maj kl. 09:00 – 12:00 (dansk tid) på onlineplatformen Zoom. Du får tilsendt et link, når du tilmelder dig.

Før du deltager, skal du søge en fiktiv stilling, som du finder her. Ja faktisk kan du slet ikke deltage i workshoppen, hvis du ikke har søgt stillingen. På den måde sikrer vi, at du og de andre deltagere får mest muligt ud af dagen.

Du skal aflevere dit forslag til en ansøgning og tilhørende CV senest d. 16. maj.

Program:

  1. Elisabeth Geday har på forhånd læst alle ansøgninger og valgt kandidater til samtale ud. På dagen taler vi om den gode ansøgning og det gode CV og om, hvorfor de valgte er valgt.
  2. Vi gennemfører samtalen. Forinden hjælper I hinanden med at klæde de udvalgte på. Vi taler om det gode jobinterview – før, under og efter.
  3. Vi beslutter, hvem der bliver ”ansat” og taler om, hvorfor det blev ham eller hende. Vi reflekterer i fællesskab over forløbet og trækker de gode pointer frem.
  4. Elisabeth fortæller om det danske arbejdsmarked, hvor er jobbene til jer – unge udlandsdanskere – og hvad skal I være særligt opmærksomme på.

Der er selvfølgelig pauser undervejs, og der vil blive masser af mulighed for at stille spørgsmål.

Hvem kan deltage?

Workshoppen er for alle unge udlandsdanskere i alderen ca. 16 – 26 år, der ønsker at studere i Danmark, og som ønsker sig et studiejob under uddannelsen. Den er særlig relevant for dig, der har afsluttet en gymnasielignende ungdomsuddannelse, men alle er velkomne.

Workshoppen holdes på dansk, og du behøver ikke at være medlem af Danes Worldwide for at deltage.

Om Elisabeth Geday: Elisabeth har været leder i mange år og har ansat et stort antal medarbejdere. Hun har sin egen konsulentvirksomhed, hvor hun bistår med mange former for rådgivning, eksempelvis executive outplacement, rekruttering samt leder- og ledelsesudvikling.  Læs mere om hende på geday-consult.dk

Projekt Young Danes Worldwide

Denne workshop er en del af projekt Young Danes Worldwide, som er ledet af Danes Worldwide og støttet af Tuborgfondet. Projektets formål er at hjælpe unge udlandsdanskere til at finde fodfæste på det danske arbejdsmarked. 

Projektet består af en række faglige oplæg og virksomhedsbesøg, fx 

  • besøg hos Udenrigsministeriet
  • virtuelt besøg hos DI, Danske Rederier og Novo Nordisk
  • faglige oplæg om det danske arbejdsmarked, om jobsøgning og om graduateprogrammer
  • flere besøg og faglige oplæg er i støbeskeen.

Projekt Young Danes Worldwide løber fra efterår 2020 til sommeren 2023

Praktiske informationer

Tilmelding

Aflyst – ny dato i efteråret følger

Dato & tidspunkt

D. 20. maj kl. 09:00 – 12:00 (dansk tid)

Sted

Zoom – Link sendes pr. mail, når du har tilmeldt dig arrangementet

Pris

Gratis for alle – dog er der kun 100 pladser

Spørgsmål

Send en mail til Anette Ketler på ank@danes.dk

Online workshop: Øv dig i at søge job i Danmark (maj 2022)

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bemærk: Det er vigtigt at du også husker at sende en jobansøgning inden d. 13. maj, som beskrevet ovenstående.