Christiane Louise Conradt-Eberlin

Christiane Conradt-Eberlin har en omfattende viden på skoleområdet og er Head of Admissions Copenhagen International School.

Fra 2004 til 2011 boede Danes Worldwides skoleekspert med sin datter og søn i Polen, hvor hun arbejdede som Director of AdmissionsAmerican School of Warsaw – en af Europas største internationale skoler med elever fra over 50 nationer.

Christiane Louise Conradt-Eberlin har gennem sin karriere besøgt et meget stort antal skoler i (bl.a.) Europa og kender helt konkret danske børns forhold på vidt forskellige skoler ude i verden. Hun er aktiv i et stort netværk af europæiske admissions officers.

Christiane Conradt-Eberlins datter har gået to år på dansk skole efter hjemflytning, men går nu på Copenhagen International School. Christianes søn går på Colby College i USA efter endt IB DP fra CIS i 2014.

Hvad gør jeg konkret?

Du starter med at sende en henvendelse til jura(a)danes.dk. I de fleste tilfælde kan vores juridiske rådgiver svare på dit spørgsmål og hvis ikke, så bliver de sendt videre til den relevante ekspert. 

Tilbage til oversigten

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev