Boligformidler: Charlotte Dalgaard Larsen

danes worldwide, foreningen for globale danskere

Charlotte er uddannet ejendomsmægler og kan hjælpe med at navigere på det meget komplicerede danske lejeboligmarked. 

Charlotte Dalgaard Larsen er uddannet ejendomsmægler og startede i 2016 virksomheden Charlie’s Roof ApS (tidligere Copenhagen Housing), der har til formål at hjælpe virksomhedens kunder med at navigere rundt på det meget komplicerede danske lejeboligmarked. Charlie’s Roof kan også hjælpe dig, såfremt du ønsker at udleje din bolig i kortere eller længere tid. Det koster ingenting at få en god lejer igennem Charlie’s Roof, da de er aflønnet af de lejeboligsøgende.

Charlotte arbejdede først i 14 år hos en københavnsk erhvervsejendomsmægler med internationale investeringsejedomme efterfulgt af 4 år hos Danmarks Tekniske Universitet, hvor hun opstartede deres interne boligafdeling. Det var hér – hos DTU – hun fandt glæden ved at hjælpe internationals og andre med at finde lejebolig og rådgive omkring lejeboligmarkedet i København og resten af landet.

  • Boligformidler

    Charlotte Dalgaard Larsen

    Hvad gør jeg konkret?

    Du starter med at sende en henvendelse til jura@danes.dk. I de fleste tilfælde kan vores juridiske rådgiver svare på dit spørgsmål og hvis ikke, så bliver de sendt videre til den relevante ekspert.