Juridisk rådgivning til udlandsdanskere

Vi har en jurist ansat, der svarer på medlemmers spørgsmål via telefonopkald og e-mail.

Yuriy Fogh Axelsen
Jurist
yuriy(a)danes.dk

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Hos Danes Worldwide har vi en solid viden om, hvordan dine rettigheder er som udlandsdansker. Vores mange års erfaring på området giver os mulighed for at rådgive dig i de fleste sager.

Til formålet har vi en jurist ansat, der sidder klar og svarer på telefonopkald og e-mails med vores medlemmers spørgsmål. Du kan kontakte vores juridiske medarbejder på telefon +45 3332 0913 eller via e-mail jura(a)danes.dk. hvis du ikke er medlem og ønsker rådgivning, kan du blive medlem her.

Hvis vi ikke kan afklare sagen for dig med vores interne ressourcer, har vi et ekspertpanel besående af forskellige fagfolk, som kan hjælpe dig. Få fx svar på, hvordan man forbereder børnene på flytningen, få viden om sikkerhedsforholdene på stedet eller hjælp til at finde en læge, der taler et sprog, du forstår.

Du kan blive medlem nu og få gavn af vores rådgivning med det samme. Et medlemskab koster 650 kr for hele familien pr. år og giver også rabat på vores undervisningsprodukter.Send os din historie

Selvom vi har over 90 års erfaring med at varetager udlandsdanskernes trivsel, vil vi hele tiden gerne blive bedre. Derfor vil vi gerne høre din historie: hvilke problemer har du haft i forbindelse med dit ophold uden for Danmark? Og hvad var løsningen på dem?

Vi vil også meget gerne vide, hvilken af vores mærkesager er vigtigst for dig. Måske er der andre rettighedsspørgsmål, som du mener, vi bør kigge på.
Ligegyldigt hvad, så sætter vi pris på, at du vil dele dine erfaringer med os, så vi kan blive endnu bedre til at yde den bedste rådgivning. Og dermed gøre din og andre familiers tilværelse lettere rundt om i verden.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev