Rabat på Dansk på mellemniveau

Den 7. september starter det nye skoleår hos Danes Worldwide. I den forbindelse tilbyder vi en særlig skolestartspris på Dansk på mellemniveau, så du kan komme godt i gang med at forbedre dit danske sprog.

Jonathan og Marie laver dansk fjernundervisning udbudt af Danes Worldwide.

Read the english version here.

Den 7. september starter det nye skoleår hos Danes Worldwide. I den forbindelse tilbyder vi en særlig skolestartspris på Dansk på mellemniveau, så du kan komme godt i gang med at forbedre dit danske sprog. Her kan du lære niveauet bedre at kende og tilmelde dig til en særligt god pris.

Hvad er dansk på mellemniveau?

Kort fortalt er det online danskundervisning for dig, som har behov for at blive bedre til at tale og forstå dansk. Du har måske familie i Danmark eller en dansk partner, som du gerne vil tale dansk med. Det kan også være, du har planer om at vende tilbage til det danske skolesystem en dag.

Dansk på mellemniveau består af to kurser: Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+).

Du skal vælge Basisdansk, hvis du forstår noget dansk og kan tale og skrive lidt dansk. Du kan også forstå og læse korte og enkle tekster og udveksle simpel information.

Du skal vælge Videre med dansk, hvis du har godt styr på almindelig dansk grammatik og kan tale, skrive og forstå et nogenlunde nuanceret dansk.

Johanne, lærer på Dansk på mellemniveau, giver en kort præsentation af kurserne.

Kom godt i gang med et godt tilbud

Mandag d. 7. september starter det nye skoleår hos Danes Worldwide. Hvis du som medlem af foreningen køber et helt forløb af Basisdansk (40 uger) eller Videre med dansk (10 uger) inden d. 15. september, giver vi dig en særlig fordelagtig ”skolestart-pris”. Du finder tilbuddet i vores webshop her. 

Har du spørgsmål til Dansk på mellemniveau?