Online infomøde: Sommerskolen og Familie-Sommerskolen 2023

Sprogskole, undervisning om dansk kultur – og stedet, hvor livslange venskaber begynder: Vær med, når vi 27. marts fortæller, hvad Sommerskolen og Familie-Sommerskolen går ud på

Sprogskole, undervisning om dansk kultur – og stedet, hvor livslange venskaber begynder: Vær med, når vi 27. marts fortæller, hvad Sommerskolen og Familie-Sommerskolen går ud på.

Vil dine børn have glæde af et intensivt sprogskoleophold i Danmark med undervisning om det danske sprog og dansk kultur? Og vil du gerne give dem muligheden for at indgå venskaber for livet med jævnaldrende udlandsdanskere i samme båd?

Den 27. marts fortæller sommerskolernes leder, Jan Ladefoged Mikkelsen, og afdelingsleder for Familie-Sommerskolen, Lene Rindom, om de to sommerferietilbud.

Sommerskolen er for børn og unge i alderen 10-17 år. 17 dage med intensiv danskundervisning, dansk kultur, sport og hygge sammen med jævnaldrende udlandsdanske børn.

Familie-Sommerskolen er for familier med børn i alderen 6-13 år. Opholdet er kortere, men tilbyder ligeledes danskundervisning, hygge og aktiviteter for hele familien.

Til infomødet kommer du til at høre mere om hverdagen på skolerne, det faglige indhold og meget mere, som dine børn vil opleve under et ophold på Sommerskolen og Familie-Sommerskolen.


Praktiske oplysninger

Dato og tidspunkt

Mandag 27. marts 2023 kl. 18:00 – 19:00, dansk tid.

Webinaret foregår på online-platformen Zoom. Der kan maximalt være 100 deltagere, og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

Du får tilsendt et Zoom-link, når du tilmelder dig.

Målgruppe

Mødet er for dig der er interesseret i at høre mere om opholdet på Sommerskolen og Familie-Sommerskolen. Du behøver ikke være medlem af Danes Worldwide for at deltage.

Oplæg på dansk

Webinaret bliver holdt på dansk, men der er mulighed for at stille spørgsmål på både dansk og engelsk.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give besked til vores eventkoordinator på kasper@danes.dk.


Tilmelding

Den Danske Sommerskole