Danes Worldwide møder i Schweiz

Luftballoner

OBS: Tilmelding til møder i Schweiz er blevet lukket.

Info og tilmelding til Danes Worldwide møder i Schweiz

I november besøger Danes Worldwides generalsekretær Schweiz for at møde gamle og nye medlemmer af foreningen. På turen, som omfatter møder i Geneve, Zürich og Basel, vil forhenværende generalsekretær Anne Marie Dalgaard orientere om de aktuelle mærkesager, som bl.a. omhandler statsborgerskab, stemmeret og skattepligt. Derudover vil Anne Marie Dalgaard også give en kort introduktion til Danes Worldwides øvrige aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål til turen, er du velkommen til at kontakte vores medlemskoordinator Maiken Friis Jørgensen på mail; maiken@danes.dk. Du tilmelder dig de respektive møder herunder.

Bliv en del af DANIAS – et globalt, dansk fællesskab 

Udlandsdanskere har værdifuld viden om og netværk i de lande de bor i. Gennem DANIAS har du som udlandsdansker mulighed for at blive mentor for en SMV i projektet ”Eksporthjælp til SMV’er” støttet af Industriens Fond.
Projektet matcher danske SMV’er med danskere bosat i Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Schweiz. I projektet kan du styrke dit netværk og opnå den gode følelse det giver at hjælpe virksomheder, der har et ønske booste deres eksport. Det er frivilligt at blive mentor – opret din gratis profil på DANIAS her.