Vejledning: Log ind som medlem på danes.dk

Kort

Som medlem af Danes Worldwide har du adgang til en lang række fordele, hvilket bl.a. inkluderer juridiske artikler, eksklusive rabatter, medlemsarrangementer og meget mere. På denne side kan du finde en vejledning til, hvordan du logger ind på hjemmesiden og bruger dit login til at gøre nytte af alle vores medlemsfordele.

Hvad er mit medlemsnummer og kodeord?

Du kan oprette dig som medlem via vores webshop ved at klikke her.

Når du har oprettet dig som medlem via vores webshop, så vil du modtage en mail til den mailadresse som du har brugt til at oprette dig med. I den mail vil der stå et femcifret medlemsnummer og en adgangskode.

Hvis du har glemt dit medlemsnummer og/eller adangskode, og du ikke kan finde mailen, hvor det er angivet, så kan du klikke her, hvor du kan indtaste den mail, som du har brugt til at oprette dig som medlem, og så vil du blive tilsendt en ny mail med dit medlemsnummer og en ny adgangskode.

Log ind på webshop

Ved at være logget ind på webshoppen vil du have adgang til eksklusive medlemstilbud på bl.a. danskundervisning og juridisk rådgivning. Du kan tilgå vores webshop ved at klikke her.

Når du er inde på webshoppen, så kan du logge ind via knappen øverst til højre, hvor der står “Login”:

Herefter får du muligheden for at logge ind med dit medlemsnummer og kodeord:

Adgang til låste artikler

Som medlem i Danes Worldwide har du adgang til alle vores låste artikler, som indeholder nyttig information til dig som udlandsdansker. Du kan finde alle vores låste medlemsartikler ved at klikke her.

Når du klikker på en medlemsartikel, så vil du blive mødt af følgende boks på siden:

Her skal du blot indtaste den mailadresse, som du brugte til at oprette dit medlemsskab. Herefter vil du modtage en mail, som indeholder linket til den fulde artikel. Bemærk, at linket kun virker i 3 timer – men du har altid mulighed for at indtaste din mail på siden igen.

Adgang til medlemsrabatter

Som medlem af Danes Worldwide har du adgang til eksklusive rabatter på bl.a. danskundervisning, billeje, bøger, sagsbehandlinger og meget mere. Du kan finde en oversigt over alle vores rabatter her.

Når du klikker på en af siderne, så vil du kun kunne se den øverste del af siden der forklarer hvad rabatten går ud på. Nedenunder vil der være følgende boks:

Her skal du blot indtaste den mailadresse, som du brugte til at oprette dit medlemsskab. Herefter vil du modtage en mail, som indeholder linket til den fulde side, hvor du vil finde rabatkoder eller link til rabatter nederst på siden. Bemærk, at linket kun virker i 3 timer – men du har altid mulighed for at indtaste din mail på siden igen.

Adgang til medlemsarrangementer

Som medlem af Danes Worldwide vil du have adgang til alle vores medlemsarrangementer, om bl.a. generhvervelse af dansk statsborgerskab og job-workshops. Du kan se alle vores kommende arrangementer her.

Når du klikker på et medlemsarrangement, så kan du tilmelde dig det via formularen nederst på siden. Formularen vil være skjult bag en boks, som ser sådan her ud:

Her skal du blot indtaste den mailadresse, som du brugte til at oprette dit medlemsskab. Herefter vil du modtage en mail, som indeholder linket til den fulde side, hvor du vil finde tilmeldingsformularen nederst på siden. Bemærk, at linket kun virker i 3 timer – men du har altid mulighed for at indtaste din mail på siden igen.

Tilmeldingsformularen vil oftest se ud ligesom nedenstående:

Adgang til at finde repræsentanter

Som medlem af Danes Worldwide vil du have adgang til vores repræsentantkort, hvor du vil kunne se, hvilke repræsentanter som vi har i dit lokalområde. Du kan finde kortet her.

Repræsentantkortet er gemt bag nedenstående boks:

Her skal du blot indtaste den mailadresse, som du brugte til at oprette dit medlemsskab. Herefter vil du modtage en mail, som indeholder linket til den fulde side, hvor du vil finde repræsentantkortet nederst på siden. Bemærk, at linket kun virker i 3 timer – men du har altid mulighed for at indtaste din mail på siden igen.