Vi tilbyder et nyt undervisningsprodukt!

Niveauet, som før hed Basisdansk, er nu udvidet til Dansk på mellemniveau og indeholder: Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+). Lær dem at kende her!

Sommerskolen, Danes Worldwide

Niveauet, som før hed Basisdansk, er nu udvidet til Dansk på mellemniveau! Tanken bag dette har været at gøre det forhenværende Basisdansk-produkt endnu bedre ved at skræddersy det yderligere til den enkeltes behov. Derfor kan vi nu introducere de to produkter under Dansk på mellemniveau med navnene: Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+).

Videre med dansk

Hvad er så forskellen på Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+)?

Basisdansk (B1) er for dig, der er bekendt med de grundlæggende grammatiske regler for dansk, men som ønsker at styrke dem endnu mere. Du er dermed ikke på begynder-niveau, men mangler stadig at få styr på den basale grammatik, der kan gøre dig endnu bedre rustet i din hverdag både mundtligt og skriftligt. Dette vil også indebære et større kendskab til dansk historie, kultur og samfund.

Videre med dansk (B1+) er til dig, som godt tør tage det næste skridt i din danskundervisning. Du er altså bekendt med de basale grammatiske termer og er klar til at gå mere i dybden med detaljerne. Dette vil alt andet lige styrke dit danske sprog yderligere, hvor du med flere redskaber kan udvide dit ordforråd. Her vil der igen være lige meget fokus på det skriftlige og det mundtlige.


Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte den ansvarlige underviser, Lene Bønding Ditlevsen, på lene@danes.dk eller (+45) 3529 4125.