Virksomhedsbesøg: Danske Rederier (Young Global Danes)

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største eksporterhverv, hvor hele verden potentielt kan blive din arbejdsplads, er du nysgerrig på, hvad man laver i en brancheorganisation, og vil du gerne have et kig ind bag murene på en dansk arbejdsplads? Så tag med på virksomhedsbesøg hos Danske Rederier.

Virksomhedsbesøg hos Danske Rederier

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

Danske Rederier  

Danske Rederier er en branche- og arbejdsgiverorganisation for dansk skibsfart, som er Danmarks største enkeltstående eksporterhverv. Organisationen blev stiftet i 1884 og har siden været samlingspunkt for det danske rederierhverv. 

Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv, og aktiviteterne på alverdens have trækker 95.000 arbejdspladser på dansk grund med sig. 

Dansk skibsfart bidrager til menneskers nutid og fremtid. Ved at fragte varer til og fra alle verdenshjørner, skaber rederierne global grobund for samhandel og dermed mulighed for økonomisk vækst ude og hjemme.
Læs mere om organisationen her

Målgruppe

Arrangementet er for Danes Worldwides ungdomsmedlemmer (Young Global Danes) 
Læs mere om ungdomsmedlemskab her

Coronavirus og fysiske arrangementer 

Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje og sørger for, at de nødvendige forbehold bliver overholdt. Vi orienterer jeg løbende, hvis der skulle ske ændringer frem mod arrangementet i maj. 

Afbud 

Bliver du forhindret i at deltage i virksomhedsbesøget, skal du melde afbud senest tre dag før arrangementet. Du melder afbud ved at sende en mail til ung@danes.dk. 


Praktiske informationer
Tilmeldning

Tilmelding er åben

Dato & tidspunkt

18. maj 2021  
kl15.00 – 17.00 CET

Sted & adresse

Danske Rederier 
Amaliegade 33
1256 København K 

Tilmeldingsfrist

10. maj 2021 

Pris & vilkår

Gratis 
Arrangementet er for Danes Worldwides ungdomsmedlemmer 

Spørgsmål?

Send os en mail på ung@danes.dk. 


Eventtilmelding – Danske Rederier

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.