Webinar: Dansk Industri

Er du nysgerrig på, hvad man laver i Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, og vil du gerne forstå, hvad der kendetegner den særlige danske arbejdskultur?
Dette arrangement er for Danes Worldwides ungdomsmedlemmer

Medlemsarrangement DI [Foto:Søren Nielsen] Dansk Industri

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

Er du nysgerrig på, hvad man laver i Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, og vil du gerne forstå, hvad der kendetegner den særlige danske arbejdskultur? Så deltag i vores webinar om Dansk Industri (DI), hvor du får en introduktion til organisationen, arbejdspladsen og et indblik i dansk arbejdskultur.

Dansk Industri

Dansk Industri er en arbejdsgiver– og erhvervsorganisation, der repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Dansk Industri varetager medlemmernes arbejdsgiver- og politiske interesser – både lokalt og globalt ved hjælp af medlemmers opbakning og engagement.

“I DI vil du møde Danielle Bjerre Lyndgaard, Chef for Global Talent & Mobility. Danielle er ansvarlig for den enhed i DI, der arbejder med global mobilitet i relation til ’people & culture’.”

Læs mere om organisationen her

Program

  • 15.00 – Velkommen
  • 15.05 – DI som organisation og arbejdsplads
  • 15.30 – Dansk arbejdskultur
  • 16.20 – Tak for denne gang

Målgruppe

Arrangementet er for alle medlemmer af Danes Worldwide op til 35 år . Læs mere om medlemskaberne her

Oplæg på dansk

Oplæggene foregår på dansk, men der er stadig plads til dig, der ikke er vant til at tale dansk til hverdag. Det vil være muligt at stille spørgsmål og kommunikere med DI’s og vores medarbejdere på engelsk.

Webinar

Webinaret bliver afholdt på Zoom, der er en virtuel møde- og undervisningsplatform. Når du har tilmeldt dig arrangementet, vil du efterfølgende modtage et link og et password til webinaret på din e-mailadresse.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest tre dage før arrangementet. Du melder afbud ved at sende en mail til annelouise@danes.dk


Praktiske informationer

Tilmelding

Tilmelding er åben

Dato & Tidspunkt

13 april 2021
15:00-16:30 (CET)

Sted

Zoom – Link og password tilsendes pr mail

Pris

Gratis
Arrangementet er for alle medlemmer af Danes Worldwide op til 35 år

Spørgsmål?

Send os en mail på ung@danes.dk eller annelouise@danes.dk


Eventtilmelding – Dansk Industri

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.