Webinar: Efterskole eller gymnasial uddannelse i Danmark om et par år?

På webinaret den 31. oktober kan du blive klogere på, hvordan du hjælper dit barn rent dansk-fagligt – og på, hvad en efterskole kan give af færdigheder, både fagligt og personligt.

Arrangementet er afholdt, og derfor er tilmelding ikke længere mulig.

Så vær med 31. oktober og bliv klar trods ventelister og krav til danskniveau.  

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

Er du og din familie på vej tilbage til Danmark – eller ønsker jeres barn at tage et år på en dansk efterskole eller gymnasial uddannelse?

Så er det en god idé i god tid at få overblik, da en del efterskoler har ventelister. Der er flere efterskoler, som tilbyder al undervisning på engelsk med en lang række IGCSE-fag og dansk som andetsprog.

Skal dit barn på en af de gymnasiale uddannelser i Danmark, er det vigtigt med et danskfagligt niveau, der svarer til kravene for optagelse.

På dette webinar kan du blive klogere på, hvordan du hjælper dit barn rent dansk-fagligt – og på, hvad en efterskole kan give af færdigheder, både fagligt og personligt.

Program

Jakob Clausager Jensen fra Efterskoleforeningen vil fortælle, hvad efterskolerne tilbyder af muligheder, hvad de unge får ud af et efterskoleophold, og hvordan man fra udlandet nemmest finder en efterskole.

Anja Kjær, leder af online-undervisningen hos Danes Worldwide, vil forklare, hvad dit barn skal kunne for at bestå den officielle 9.-klassesprøve i dansk. Og det er ikke småting!

Oplæggene tager 30-40 minutter i alt, og bagefter vil der være tid til at stille spørgsmål.


Praktiske informationer

Tilmeldning

Tilmeldingen er åben

Dato & tidspunkt

Mandag d. 31. oktober 2022 kl. 17:00 – 18:00, dansk tid.

Webinaret foregår på online-platformen Zoom. Der kan maximalt være 100 deltagere, og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der har børn, som skal ind i det danske skolesystem i de ældste klasser (fx efterskole) eller skal begynde på en gymnasial uddannelse inden for de næste par år.

Oplæg på dansk

Webinaret bliver holdt på dansk, men der er mulighed for at stille spørgsmål på både dansk og engelsk.

Sted & adresse

Zoom – du får linket tilsendt pr. email når du tilmelder dig

Pris & vilkår

Gratis for både medlemmer og ikke-medlemmer

Spørgsmål?

Send en mail til medlemskoordinator Anette Ketler på ank@danes.dk

Afbud?

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig sende en mail til ank@danes.dk


Tilmelding