Webinar: Fra udlandet til job i Danmark (Young Global Danes)

Er du interesseret i at finde et fuldtids-, et deltids- eller et studiejob i Danmark? Så tilmeld dig vores webinar d. 3. februar, hvor Elisabeth Geday giver en introduktion til det gode CV, en typisk ansættelsesproces og den danske arbejdskultur.

Webinar: Job i Danmark

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

En udfordring venter forude: 

  • Du skal flytte til Danmark – til et nyt land og uden din familie. 
  • Du skal finde et arbejde – måske for første gang nogensinde. 
  • Du har igennem dine forældre opbygget et kendskab til den danske kultur, men din viden om, hvordan det rent faktisk er at bo og arbejde i Danmark, er muligvis begrænset. 
  • Du er måske ikke vant til at tale dansk til hverdag. Hvilken betydning har det, hvis du gerne vil finde et job i Danmark?   

Vores oplægsholder, Elisabeth Geday, der er partner i konsulenthuset Genux Executive, vil i dette webinar sætte fokus på nogle af disse udfordringer og samtidig give dig en solid introduktion, hvordan du skriver et godt CV, som du kan sende til danske arbejdsgivere og arbejdspladser.

Desuden bliver du introduceret til en typisk ansættelsesproces – fra ansøgning til underskrevet kontrakt.
Derudover vil Elisabeth Geday også berøre emnet ’den særlige danske arbejdskultur’ og diskutere nogle af de bedste og mest oplagte muligheder for at finde et job i Danmark.   

Når du tilmelder dig arrangementet, er du samtidig meget velkommen til at sende en mail til oplægsholderen med dine tanker og største forventninger/bekymringer vedrørende karriere og jobsøgning i Danmark. Oplægsholderen samler alle svarene sammen og forsøger at adressere dem i sit oplæg.

Skriv til Elisabeth på: eg@genux.dk

Målgruppe

Arrangementet er for Danes Worldwides ungdomsmedlemmer (Young Global Danes). Læs mere om ungdomsmedlemskab her.

Oplæg på dansk

Oplæggene foregår på dansk, men der er også plads til dig, som ikke er vant til at tale dansk til hverdag. Det vil være muligt at stille spørgsmål og kommunikere med oplægsholderen og Danes Worldwides medarbejdere på engelsk.

Webinar

Webinaret bliver afholdt på Zoom, der er en virtuel møde- og undervisningsplatform. Når du har tilmeldt dig arrangementet, vil du efterfølgende modtage et link og et password til webinaret på din e-mailadresse.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest tre dage før arrangementet. Du melder afbud ved at sende en mail til ung@danes.dk


Praktiske informationer
Tilmeldning

Åben nu

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 03. februar

Dato & tidspunkt

3. februar 2021
16.00 – 17.30 (CET)

Sted & adresse

Online

Pris & vilkår

Gratis for DWs ungdomsmedlemmer.
Er du ikke medlem endnu, så kan du tilmelde dig her.

Spørgsmål?

Send os en mail på ung@danes.dk