Webmaster/Digital Marketing Specialist (20-30 timer pr/uge)

Har du erfaring med datadrevet og innovativ digital marketing, og vil elske at arbejde selvstændigt med data og optimering? Er du en dygtig kommunikatør med et digitalt og analytisk mindset, og er du bedste venner med googles mange programmer og muligheder?

Så er det dig, vi leder efter!

Til afdelingen Marketing, Kommunikation og Medlemsservice søger vi en kollega, som kan tage selvstændigt ansvar for vores digitale performance i Danes Worldwide og Den Danske Sommerskole.

Du elsker at arbejde med dataanalyse, og du er vant til at omsætte tallene til brugbare indsigter. I løbet af en helt almindelig uge vil du typisk både vedligeholde og udvikle vores hjemmeside, optimere SEO, lave UX forbedringer, skabe effektive CTA’er, styre vores paid clicks samt sikre tracking o.lign.

Du kommer til at få ansvar for:

  • Hjemmeside (wordpress) og webshop –  SEO, keywords og contentstrategi. Vi har både en dansk og en engelsk side, som begge skal prioriteres.
  • Google Ads og Microsoft Ads – opsætning og optimering, så vi bruger vores budget rigtigt.
  • Youtube optimering, tags og beskrivelse, så vores videoer bliver fundet på de rigtige søgeord.
  • Løbende dataindsigt, analyser og rapportering i Google Analytics, Facebook Business Manager m.fl.
  • Løbende optimere UX / kunderejser for at sikre den bedste oplevelse for kunden, og som fører til den ønskede handling.
  • Kontakt til bureau ved fejlretninger o.lign. på www og webshop.
  • Løbende opdateringer og oprettelse af nye sider, begivenheder mm

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående, selvstændigt kan varetage opgaverne, og at du er en haj til WordPress og plug-ins. Du får kollegaer, som arbejder med content, men du bidrager med hvilket content, vi skal fokusere på, for at drive trafik til hjemmesiden og skabe konverteringer.

Har du også erfaring med video (optagelse og redigering) er det absolut et plus.

Vi tilbyder

Danes Worldwide er en interesse- og medlemsorganisation for de ca. 250.000 danskere, der bor i udlandet. Vi rådgiver om juridiske og praktiske for­hold og under­viser børn og unge (online) over hele verden i dansk sprog og kul­tur og er sekretariat for Den Danske Sommerskole.

Vi er aktivt repræsenteret i 57 lande fordelt på seks kontinenter, og vores sekretariat holder til på Kultorvet ved Nørreport. Som almennyttig forening er vi ikke lønførende, men har attraktive vilkår, herunder flekstid, mulighed for hjemmearbejde, pensionsordning og sundhedsforsikring – og ikke mindst 30 gode kolleger i sekretariatet, der er præget af stor fleksibilitet og en rar stemning i et travlt miljø.

Du vil blive udfordret og vil være en vigtig spiller på sekretariatet. Du bliver en del af en afdeling på 10 personer, som arbejder med marketing, kommunikation, medlemsservice og juridisk rådgivning.

Vi er åbne for dine behov for fleksibilitet og arbejdstid, hvorfor vi ønsker at drøfte antallet af timer til en eventuel samtale.

Har du spørgsmål til stillingen?

Så er du velkommen til at kontakte Chef for Marketing, Kommunikation og Medlemsservice Majbrit Ørtz på tlf. 61304230 eller majbrit@danes.dk.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og CV til job@danes.dk. Danes Worldwide opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stil­lingen.

Ansøgningsfrist:

18.april 2022. Opslaget vil blive taget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning snarest.

Tiltrædelse:                                         Snarest muligt
Arbejdstid:                                         20-30 timer pr. uge.
Arbejdssted:                                       Købmagergade 67, 5. sal (ved Kultorvet).
Hjemmeside:                                      www.danes.dk

Hvem er vi?


Foreningen Danes Worldwide blev stiftet tilbage i 1919. Vi har det overordnede formål at gøre det så let som muligt for danskere at bo og arbejde i udlandet – og vende hjem igen. Vi tilbyder kon­kret rådgivning, netværk og undervisning, og giver danske beslutningstagere og medier viden om forholdene for de mange danskere, der bor i udlandet i længere eller kortere tid.

Siden 1981 har Den Danske Sommerskole været en unik mulighed for udlandsdanske børn, unge og familier til at få styrket det danske sprog og lære om dansk kultur. Sommerskolen er hverken en ”camp” eller en sommerlejr, men en skole med fokus på danskundervisning for børn fra 10-17 år. I 2016 introducerede vi også Familie-Sommerskolen.

Læs evt. mere på vores hjemmesider danes.dk og sommerskolen.dk