Webredaktør (studiejob)

Vil du have et studiejob med spændende opgaver inden for digital kommunikation?
Til afdelingen Marketing, Kommunikation og Medlemsservice søger vi en ny studentermedhjælper, der kan løfte web-opgaverne i tæt samarbejde med vores Webmaster. Det er vigtig, at du har viden og stor interesse for digital kommunikation, men også, at du arbejder struktureret og kan samarbejde med andre i hele foreningen.

Webredaktor studiejob

Interesserer du dig for digital kommunikation? Er du selvstændig, struktureret og fuld af gode idéer? Vil du have et studiejob med spændende opgaver og mægtig søde kollegaer centralt i København?
Så er det måske dig, vi leder efter!


Om jobbet
Til afdelingen Marketing, Kommunikation og Medlemsservice søger vi en ny studentermedhjælper, der kan løfte web-opgaverne i tæt samarbejde med vores Webmaster. Det er vigtig, at du har viden og stor interesse for digital kommunikation, men også, at du arbejder struktureret og kan samarbejde med andre i hele foreningen.


Konkret kommer du til at arbejde med at:
• Vedligeholdelse og udvikling vores hjemmeside danes.dk, som både findes på dansk og engelsk.
• Oprette events med tilmeldingsformularer
• Opbygge nye indholdssider med fokus på CTA og layout
• Omstrukturering af indhold og redirects
• Finde passende billeder i vores arkiv eller online
• Opsætning af nyhedsbreve
• Diverse, som fx SoMe opslag, YouTube upload og undertekster mm.


Din profil
Vi forestiller os, at du er på sidste del af dit bachelorstudie inden for IT, multimediedesign, kommunikation eller lign. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med WordPress og kendskab til HTML. Desuden er det en fordel, hvis du kender til PhotoShop eller lign. og til videoredigering.
Det er afgørende, at du har et grundlæggende digitalt mindset og brænder for digital kommunikation og markedsføring. Du holder af at veksle mellem selvstændige opgaver og at arbejde tæt sammen med andre. Du er lærenem og effektiv og du har øje for layout og spotter diverse fejl.

Vi tilbyder
Et job med masser af muligheder og ansvar, hvor du får indflydelse på egne arbejdsopgaver. Du får en masse studierelevant og dokumenterbar erfaring, og du vil blive udfordret og vil være en vigtig spiller i sekretariatet. Du bliver en del af en afdeling på 6 personer, som arbejder med marketing, kommunikation og medlemsservice.

Da vi er et lille sted, løfter vi i flok. Vi hjælper alle med at tømme opvaskeren og købe ind til fælles morgenmad hver anden torsdag. Til gengæld har vi lækker kaffe, frugtordning og på gode dage også verdens sødeste kontor-hund, som hedder Ivan.

Har du spørgsmål til stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte Webmaster, Filip sander Rasmussen på tlf. 21179272 eller filip@danes.dk.


Sådan søger du jobbet
Send din ansøgning og CV til job@danes.dk. Danes Worldwide opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi fjerner stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat
  • Opslaget vil blive taget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning snarest
  • Tiltrædelse: Snarest muligt
  • Arbejdstid: 10-15 timer pr. uge. Fleksibelt i eksamensperioder
  • Arbejdssted: Købmagergade 67, 5. sal (Kultorvet)
  • Hjemmeside: www.danes.dk

Hvem er Danes Worldwide?
Danes Worldwide er en interesse- og medlemsorganisation for de ca. 250.000 danskere, der bor i udlandet. Vi rådgiver om juridiske og praktiske forhold og underviser børn og unge (online) over hele verden i dansk sprog og kultur og er sekretariat for Den Danske Sommer¬skole.
Vi er aktivt repræsenteret i ca. 60 lande fordelt på seks kontinenter, og vores sekretariat holder til på Kultorvet ved Nørreport.


Foreningen blev stiftet tilbage i 1919. Vi har det overordnede formål at gøre det så let som muligt for danskere at bo og arbejde i udlandet – og vende hjem igen. Vi tilbyder konkret råd-givning, netværk og undervisning og giver danske beslutningstagere og medier viden om forholdene for de mange danskere, der bor i udlandet i længere eller kortere tid.


Siden 1981 har Den Danske Sommerskole været en unik mulighed for udlandsdanske børn, unge og familier til at få styrket det danske sprog og lære om dansk kultur. Sommerskolen er hverken en ”camp” eller en sommerlejr, men en skole med fokus på danskundervisning for børn fra 10-17 år. I 2016 introducerede vi også Familie-Sommerskolen.

Læs mere på danes.dk