Annoncering

Bliv set af tusindvis af globale danskere

presse hos danes worldwide

Bliv set af tusindvis af globale danskere

Danes Worldwide skaber direkte kontakt til danskere, der færdes og agerer globalt. Som annoncør når du ud til et stort internationalt publikum ved at annoncere hos os. Vi tilbyder eksponering:

  • medlemsmagasinet DANES, der udkommer fire gange om året og sendes til vores medlemmer, lokale foreninger, organisationer, firmaer, kirker og repræsentationer (oplag 5.500). Vores medlemsfamilier er bosat i 120 lande fordelt over Europa, Nord- og Sydamerika, Asien samt Afrika.

  • På www.danes.dk, der hver måned har flere end 20.000 sidevisninger.

  • I vores nyhedsbrev, der 12 gange om året sendes til 12.500 abonnenter i Danmark og udlandet på nuværende tidspunkt og antallet stiger kun.

Kontakt ang. annoncering

Alle forespørgsler om annoncer henvises til Senior Account Manager Niels Hass hos vores eksterne samarbejdspartner Rosendahls Mediaservice. Han har været beskæftiget med annoncesalg siden 1986, hvor hans primære arbejdsområde er annoncesalg i internationale medier med speciale i  B2B-markedsføring.

Du er velkommen til at kontakte ham for at høre mere om muligheden for at annoncere via en eller flere af vores kommunikationskanaler. Niels kan kontaktes via e-mail på nh@rosendahls.dk eller på tlf. 76 10 11 56.


Det er Danes Worldwides markedsføringspolitik, at vi ikke bringer annoncer af politisk eller stødende karakter samt annoncer i direkte modstrid med foreningens grundlæggende interesser.