Vores rådgivning

Danes Worldwide rådgiver og vejleder før, under og efter dit udlandsophold.

Vores rådgivning

Danes Worldwide rådgiver og vejleder før, under og efter dit udlandsophold.

Mød vores eksperter

Danes Worldwide samarbejder med en række eksperter, der står til rådighed for vores medlemmer med hver deres ekspertise. De har særlig viden om - og ofte også personlige erfaringer med - livet som udlandsdansker. Vi har valgt eksperterne ud fra, at de er specialister på deres område, erhvervsaktive og ofte selvstændige, så de hele tiden er opdateret med den nyeste viden på feltet.

[ læs mere ]

Råd og vejledning

 

Danes Worldwide tilbyder rådgivning både før, under og efter et ophold i udlandet.

Det er betryggende at kunne få rådgivning på dansk. Derfor har Danes Worldwide samlet et hold af eksperter med særlige kompetencer, der rådgiver og vejleder vores medlemmer.

De kan hjælpe dig og din familie i forbindelse med din flytning til udlandet og når du vender hjem igen. De rådgiver både om planlægning og selve opholdet, og guider dig tilbage til Danmark, hvor et omvendt kulturchock kan være en udfordring for mange. 

 

 

Hvis du er medlem, så har du også mulighed for at få hjælp af vores repræsentant i dit område.

Derudover, så er vores ekspertpanel også til rådighed, hvis der mere specifikke forespørgsler fra vores medlemmer. Desuden kan du finde flere råd, vejledninger og huskelister tilgængeligt online, hvis du logger ind.

Du kan blive medlem nu og få gavn af vores rådgivning med det samme. Et medlemskab koster 650 kr for hele familien pr. år og giver også rabat på vores undervisningsprodukter.

Follow us on Linkedin

Danes Worldwide er selvfølgelig også en del af verdens største professionelle netværk, Linkedin. Følg os og bliv opdateret om vores seneste nyheder. 

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev