Hvem er Danes Worldwide?

Globus af verdenen, danes worldwide

Hvem er Danes Worldwide?

Vi er en organisation, der arbejder for at gøre det lettere at være global dansker i udlandet. Vi koncentrerer os hovedsageligt om:

  • Undervisning – vi hjælper børnene med at holde dansk sprog og kultur ved lige via Online Danskundervisning og Sommerskolen.
  • Rådgivning – vi har et ekspertpanel, som hjælper dig både før, under og efter opholdet i udlandet.
  • Netværk – vi fører danskere i udlandet sammen.

Derudover er vi udlandsdanskernes talerør over for politikere og andre beslutningstagere. Vores fokusområder er økonomi, uddannelse og rettigheder.

Vi er en medlemsbaseret organisation. Vi rækker ud til mere end 200.000 udlandsdanskere over hele verden og tilbyder medlemskab til både privatpersoner og virksomheder. Her kan du læse om de mange fordele, du får som medlem.

H.M. Dronning Margrethe II er protektor for foreningen.

Danes Worldwide i dag

Danes Worldwide er i dag en moderne dynamisk organisation i konstant udvikling. Vi holder til på Kultorvet midt i København, hvor sekretariatets medarbejdere arbejder på at forny og forbedre vilkårene for udlandsdanskere i hele verden.

Samarbejdspartnere

Et godt samarbejde er guld værd. Hos Danes Worldwide har vi heldigvis en lang og stolt tradition for at samarbejde på kryds og tværs af både brancher og landegrænser. Blandt vores dygtige samarbejdspartnere findes bl.a.: