Repræsentanter i Danmark

Find en repræsentant i dit nærområde

Nyhavn, København

Mød dine repræsentanter i Danmark

Repræsentanterne i Danmark er engagerede danskere, der selv har boet i udlandet i en længere periode.

De har frivilligt påtaget sig opgaven med at hjælpe dig, enten op til eller efter at du er vendt tilbage til Danmark.

Din danske repræsentant kan give tips til praktiske udfordringer som skolevalg og hvordan dine børn – og du selv – bedst bliver integreret i det danske samfund.

Repræsentanten kan også give dig kendskab til lokale netværk fx af andre udlandsdanskere, der er vendt tilbage til Danmark, og hjælpe dig med at navigere i de lokale serviceydelser.

Bemærk, at du skal være medlem af Danes Worldwide for at kunne trække på repræsentanternes ekspertise. Læs om medlemsfordele og de forskellige typer af medlemskab.

Sig hej til din lokale repræsentant

Fyn og Jylland

Jakob Bejer
Medlem siden 1992. Jakob bor i Højbjerg uden for Aarhus med sin udenlandske hustru og to børn og har boet i Danmark siden 2017. Familien har boet i mange lande, senest 16 år i Nigeria og har været igennem familiesammenføring til Danmark.

Jakobs børn har begge deltaget i både online undervisning og sommerskolen og haft stor glæde af at deltage. Jakob har arbejdet for ØK i mange år og overtog i 2004 Heidelberg agenturvirksomheden (den grafiske branche) i Nigeria og flere andre Vestafrikanske lande. Virksomheden var tidligere en del af ØKkoncernen. Jakob er stadig tilknyttet virksomheden på deltidsbasis.

Jakob Bejer
Jakob Bejer

Storkøbenhavn og Nordsjælland

Rikke Høngaard
Rikke kom tilbage til Danmark i august 2021 efter 5 år i USA. Familien har også boet i England i to år. Rikke er dansk gift og bor i Værløse i Nordsjælland. Familien tæller en søn født i 2006 og en datter født i 2003. Rikke har valgt at gå hjemme, ind til sønnen skal på gymnasium.

Rikke Høngaard

Øvrige Sjælland

Jens Winther Andersen
Har været repræsentant i New York City, men er nu tilbage i Danmark. Har boet i flere lande og løst opgaver globalt. Jens har bl.a. arbejdet for FN med sikkerhedspolitiske spørgsmål og løser stadig opgaver for verdensorganisationen, nu med klimarelaterede projekter.

Jens Winther Andersen løser endvidere en række evaluerings- og undervisningsopgaver i en bilateral kontekst i såvel ind- som udland.  

Jens er gift og har voksne børn. Har i øjeblikket base på Amager i København.

Jens Winther Andersen

Kom i kontakt med din lokale repræsentant

Som medlem kan du logge ind nedenfor og finde kontaktoplysninger på alle vores repræsentanter – herunder de danske