Giv et bidrag til sproglegater

Med din hjælp får udlandsdanske børn mulighed for undervisning i dansk sprog og kultur. Samtidig støtter du vores politiske arbejde for dine rettigheder.

Sommerskolen - børn hopper

Jeg er meget taknemmelig for at have fået tildelt jeres legat! Det er en utrolig stor hjælp, og jeg er sikker på, at det vil gøre en forskel for Noah, når vi flytter til Danmark næste sommer.

Donér dit bibrag

Vi håber, at du har lyst til at støtte Danes Worldwide med en donation på minimum 200 kr., så flest mulige udlandsdanske børn og unge kan modtage et sproglegat.
Har du mulighed for at donere et større beløb, vil det selvsagt blive modtaget med kyshånd.

Danes Sommerskole 2021

Få skattefradrag for din donation

Danes Worldwide er omfattet af ligningslovens §8A der bl.a. betyder, at du som gavegiver kan få skattefradrag for donationsbeløbet, hvis du er bosiddende i EU- eller et EØS-land.
Danes Worldwide skal modtage minimum 100 donationer årligt for fortsat at være omfattet af ligningslovens §8A. Har du oplyst dit danske CPR-nummer ifm. donationen, indberetter vi pr. d. 31. december beløbet til SKAT.

På forhånd mange tak!

Med en donation støtter du også foreningen og vores politiske arbejde

Danes Worldwide er omfattet af Ligningslovens § 8A. Det betyder, at vi som non-profit forening kan søge om støtte fra puljen af udlodningsmidler fra Kulturministeriet, samt få delvis momskompensation for vores indkøb af materialer, computere, inventar mv., som ellers ville være en udgift for Danes Worldwide.

Vi arbejder politisk for dine rettigheder som udlandsdansker. Vi får politikernes øjne op for de lovmæssige udfordringer for globale danskere, vi skaber debatter i pressen og afholder De Globale Danskere Parlament. Her samler vi toppolitikere, meningsdannere og pressen og får sat ekstra fokus på de problemstillinger, som de internationale familier står over for i mødet med ”det offentlige Danmark”

Din donation gør en stor forskel – både for foreningen og for udlandsdanske børn!

Betal mindre i arveafgift

Vil du give dine arvinger muligheden for at betale mindre i arveafgift? Og har du samtidig lyst til økonomisk at støtte Danes Worldwides arbejde? Du har mulighed for at nedsættelse af arveafgiften i forbindelse med donation til en godkendt, velgørende forening

Læs mere om mulighederne

Hvis du har spørgsmål omkring donationer, er du velkommen til at kontakte os