Hjælp os med at uddele legater til udlandsdanske børn og unge

Sommerskolen - børn hopper

Danes Worldwide er en almennyttig forening, der bl.a. har til formål at varetage udlandsdanskernes interesser og herunder tilbyde undervisning i det danske sprog via vores onlineundervisning.

Denne mulighed ønsker vi at give til alle udlandsdanske børn og unge uanset familiens økonomiske situation.

Vi indsamler derfor midler til at uddele sproglegater til udlandsdanske børn og unge og har derfor brug for hjælp til at muliggøre dette.

Jeg er meget taknemmelig for at fået tildelt jeres legat! Det er en utrolig stor hjælp, og jeg er sikker på at det vil gøre en forskel for Noah, når vi flytter til Danmark næste sommer.

Vi håber derfor meget, at du har lyst til at støtte Danes Worldwide med en donation på minimum 200 kr., så flest mulige udlandsdanske børn og unge kan modtage et sproglegat.

Har du mulighed for at donere et større beløb, vil det selvsagt blive modtaget med kyshånd.

Danes Worldwide er omfattet af ligningslovens §8A der bl.a. betyder, at du som gavegiver kan få skattefradrag for donationsbeløbet, hvis du er bosiddende i EU- eller et EØS-land.

Danes Worldwide skal modtage minimum 100 donationer årligt for fortsat at være omfattet af ligningslovens §8A. Har du oplyst dit danske CPR-nummer ifm. donationen, indberetter vi pr. d. 31. december beløbet til SKAT.

På forhånd mange tak!

Betal mindre i arveafgift

Vil du give dine arvinger muligheden for at betale mindre i arveafgift? Og har du samtidig lyst til økonomisk at støtte Danes Worldwides arbejde? Læs mere om nedsættelse af arveafgiften i forbindelse med donation til en godkendt, velgørende forening

Fradragsreglerne i Danmark

Skats juridiske vejledning

Loven med krav til foreningen

Vores regnskabserklæringer

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til donationen, så kan du kontakte vores økonomiansvarlige, Peter Rasmussen.