Bliv medlem af Danes Worldwide og få adgang til en lang række fordele og rabatter. Det gælder både privatpersoner og virksomheder.

Hvad betyder et medlemskab af Danes Worldwide?

Danes Worldwide hjælper de mange tusinde danskere, der bor og arbejder i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du først og fremmest et netværk til andre udlandsdanskere og bidrager samtidigt til, at Danes Worldwide fortsat kan arbejde for bedre forhold for danskere i udlandet.
Vi har repræsentanter bosat over hele verden, som hjælper medlemmer med råd og vejledning om forholdene i lokalområdet.

Køb et medlemskab i vores webshop. *

Hvad får du som medlem?

Danes Worldwide er naturligvis andet og meget mere end et netværk i udlandet. Som medlem af Danes Worldwide får du fx mulighed for at få fordelagtige rabatter – fx på vores Online Danskundervisning, Sommerskolen og en række andre produkter og serviceydelser. Du får fx også mulighed for at søge råd og vejledning hos vores juridiske medarbejder og vores ekspertpanel. Men det er ikke det eneste. Her kan du læse om alle de fordele, et medlemskab af Danes Worldwide giver dig:

 

Rådgivning til udlandsdanskere

Det er betryggende at kunne få rådgivning på dansk. Derfor har Danes Worldwide samlet et hold af eksperter med særlige kompetencer og et internationalt udsyn.

  • Rådgivning fra vores juridiske medarbejder
  • Rådgivning fra vores ekspertpanel der, udover den juridiske medarbejder, blandt andet består af en advokat, en revisor, en uddannelsesvejleder, en sikkerhedsekspert, en skoleekspert og to konsulenter med speciale i ud- og hjemstationering

 

Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

 

Medlemsmagasinet DANES

I magasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale dansker, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

DANES udkommer fire gange om året og sendes direkte hjem til alle vores medlemmer - uanset hvor de bor i verden.

 

Bolig for hjemvendte danskere

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide med henblik på at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af Jørn Utzon, der også er arkitekten bag operahuset i Sydney.

Som medlem får du altså mulighed for en bolig i Jørn Utzons Fredensborghuse og andre kollektivhuse for ældre

 

Mærkesager

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores mærkesager. Vi har fokus på følgende kategorier: uddannelse, økonomi og rettigheder.

 

Privat medlem

Et familiemedlemsskab koster 695 kr. * pr. år og inkluderer alle hjemmeboende børn indtil de fylder 18.

Et ungdomsmedlemskab er for alle mellem 18 og 30 og koster 150 kr. pr. år. Det dækker et medlemskab af både Danes Worldwide og Danish Students Abroad.

 

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev