Få fordele som medlem af Danes Worldwide

Danes Worldwide hjælper mange tusinde danskere, der bor og arbejder i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du et netværk til andre udlandsdanskere, og en lang række fordele og rabatter.

Medlemskab i Danes Worldwide
✔️ Rådgivning og sagsbehandling*

Det er betryggende at kunne få rådgivning på dansk. Derfor har vi samlet et hold af eksperter med særlige kompetencer og et internationalt udsyn.

  • Rådgivning fra vores juridiske rådgivning.
  • Rådgivning fra vores ekspertpanel – bestående af en advokat, en revisor, en uddannelsesvejleder, en sikkerhedsekspert, en skoleekspert og konsulenter med speciale i ud- og hjemstationering.
  • Betydelig rabat på sagsbehandling af din ansøgning om fx statsborgerskab og familiesammenføring*.

*BEMÆRK: Som ungdomsmedlem får du ikke rabat på sagsbehandling!

✔️ Webinarer og arrangementer

Vi afholder ugentlig et webinar eller arrangement med emner, som er relevante for udlandsdanskere. Som medlem får du gratis adgang til alle webinarer og fysiske arrangementer. Når vi afholder større fysiske arrangementer, kan der i nogle tilfælde være en mindre betaling for forplejning.

✔️ Adgang til låste artikler og vidensbank

Som medlem får du fuld adgang til alle vidensartikler på hjemmesiden. Her finder du en lang række vejledende artikler, hvor du kan blive klogere på juridiske spørgsmål.

Samtidig har du adgang til vores vidensbank, hvor du også kan søge svar på dine spørgsmål om fx familiesammenføring, statsborgerskab og skat.

✔️ Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

✔️ Lokalt netværk

Vi har repræsentanter bosat over hele verden, som hjælper medlemmer med råd og vejledning om forholdene i lokalområdet. Når du melder dig, bliver du kontaktet af din lokale repræsentant, som byder dig velkommen i foreningen og det lokale netværk.

Desuden inviterer vi løbende til Young Danes Meetup – et fællesskab for unge globale danskere mellem 18-30 år, som er flyttet tilbage til Danmark. Vi mødes og laver forskellige aktiviteter og får lejlighed til at netværke og hjælpe hinanden.

✔️ Politisk indflydelse

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores mærkesager. Vi har fokus på økonomi og rettigheder.

✔️ Bolig for hjemvendte danskere

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide med henblik på at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af Jørn Utzon, der også er arkitekten bag operahuset i Sydney.

Som medlem får du altså mulighed for en bolig i Jørn Utzons Fredensborghuse og andre kollektivboliger for ældre.

Derudover har vi også et samarbejde med FREMBO, hvor du som medlem af Danes Worldwide vil få eksklusive tilbud på deres boliger, som er henvendt ældre og enlige.

For de unge er Basecamp Student et boligtilbud, hvor studerende ikke kun bor, men også vokser sammen. Som medlem af Danes Worldwide kan du få rabat på administrationsgebyret.

✔️ Medbestemmelse

Er du medlem af Danes Worldwide, får du også mulighed for at stemme til foreningens årlige generalforsamling, der fungerer som foreningens øverste myndighed. På den måde sikres foreningens demokratiske opbygning, og det sikres samtidig også, at alle medlemmer får mulighed for at præge foreningens arbejde.

✔️ Nyhedsbrevet DANES UPDATE

Vores ugentlige nyhedsbrev om politiske emner, historier om globale danskere, juridiske artikler samt tilbud om undervisning, medlemsfordele og arrangementer.

Hvad koster et medlemsskab?

MedlemskabPris DKK
1 års medlemskab*835 DKK
2 års medlemskab*1.485 DKK
5 års medlemskab*3.495 DKK
Livsvarigt medlemskab*16.300 DKK
1 års ungdomsmedlemskab**240 DKK
3 års ungdomsmedlemsskab**600 DKK
* inkluderer alle hjemmeboende børn under 18 år.
** for alle mellem 18 og 26 år. BEMÆRK: Som ungdomsmedlem får du ikke rabat på sagsbehandling!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os