Rabat på højskoleophold

unge mennesker

Overvejer du en fremtid i Danmark? Skal du til Danmark for at studere, eller fordi du har dansk familie? Så vil et højskoleophold i et helt eller halvt år på Ungdomshøjskolen ved Ribe give dig en rigtig god start til at lære den danske kultur, sproget og sindelaget at kende. Der findes ikke noget mere dansk end højskole.

For dig på 16-19 år er et højskoleforløb hos Ungdomshøjskolen ved Ribe en komplet introduktion til livet i og kulturen i Danmark. Cirka en tredjedel af deres studerende er internationale – resten er danske. Det betyder, at du vil tilbringe tid sammen med en masse danskere, og gennem fællesskabet vil du lære en masse om at være ung i Danmark og om mulighederne for at bo og studere her.

Alle skolens fag undervises på dansk såvel som på engelsk. På den måde har alle elever lige adgang til alle fag. Desuden har skolen et særligt fag for de internationale elever, som ønsker at lære det danske sprog og den danske kultur. Faget findes i både efterårs- og forårssemesteret og hedder blot “Danish”.

1 minut om livet på Ungdomshøjskolen ved Ribe

Medlemmer af Danes Worldwide får 15 % rabat på ugeprisen, når du går på et langt kursus på Ungdomshøjskolen ved Ribe.

For at få rabat skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.

Læs videre?

Bliv medlem af Danes Worldwide!

Medlemsfordele

  • Adgang til alle artikler
  • Juridisk rådgivning
  • Rabat på danskundervisning og sommerskole
  • Eksklusive arrangementer og lokale netværk
  • Kun 70 kr. om måneden
Luk modal

Log ind

Har du glemt din kode?

Mail afsendt