Rabat på Hejdoktor.dk

Pige som er forkølet

Hejdoktor er Danmarks førende udbyder af online sundhedshjælp og har gennemført mere end 150.000 konsultationer. Hejdoktor hjælper sine kunder med at få nem og sikker adgang til relevant sundhedspersonale via en mobil telemedicinsk platform. 

Hejdoktor tilbyder digitale konsultationer (video, chat og billeder) med danske speciallæger, psykologer og fysioterapeuter via smartphones, tablets og pc’er. Login er med NemID, og alt data er krypteret.

Få hjælp med det samme

Hejdoktor er løsningen på mange af de problemer, folk oplever med sundhedssystemet i dagligdagen. Vi er dit fleksible alternativ til snævre telefontider, transporttid og venteværelser. Med et par enkelte klik kan du oprette en profil, tilføje resten af din familie og få hjælp med det samme.

Hejdoktor giver dig online adgang til speciallæger i almen medicin, psykologer, fysioterapeuter, hudlæger og speciallæger i reumatologi, uafhængigt af tid og sted. Mange almindelige henvendelser kan normalt klares over video, telefon eller email. Så hvorfor spilde tiden i en telefonkø eller i et venteværelse?

Få 10% rabat

Vi ved, at det kan være svært at få den rette hjælp, når man er i udlandet. Derfor tilbyder vi alle Danes Worldwide-medlemmer inklusive familier 10% rabat på alle ydelser hos Hejdoktor.

For at få rabat, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.