Rabat på hotelovernatninger

Storby

Hotel

Som medlem af Danes Worldwide får du en række fordelagtige priser og rabatter på hoteller rundt om i Danmark.

Brøchner Hotels

Danes Worldwide har indgået en aftale med Brøchner Hotels. Aftalen betyder, at du som medlem får 15 % rabat på overnatninger på fire eksklusive hoteller i København: Hotel Ottilia, Hotel Danmark, Hotel SP34 og Avenue Hotel. Tilbuddet gælder også, hvis du har brug for lokaler til konferencer for op til 80 personer.

Ud over overnatning i smukt designede og komfortable værelser tilbyder Brøchner Hotels 100 % økologisk morgenmad. Og mellem kl. 17 og 18 bydes gæsterne på et glas vin med mulighed for at netværke med andre besøgende.


Hotel Christian IV Copenhagen ved kongens have & Hotel Alexandra ved Rådhuspladsen

Alle medlemmer af Danes Worldwide får 15 % rabat på de bedst tilgængelige priser hos Hotel Christian IV Copenhagen og Hotel Alexandra.


ARP-Hansen og Wakeup

Som medlem får du rabat på en række ARP-Hansen hotelophold i Danmark.

Som medlem får du 10% på laveste onlinepris, når du booker overnatning på disse hoteller: Phønix Copenhagen, 71 Nyhavn, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og wakeup-hotellerne.


Zleep Hotels

Zleep Hotels er en prisvenlig hotelkæde med et udvalg af kvalitetsservices. Som medlem af Danes Worldwide kan du få 10% rabat hos Zleep Hotels i Danmark og Sverige.

Rabataftalen gælder for alle Zleep hoteller i Danmark og Sverige, og er gældende for alle værelseskategorier. Bemærk venligst, at prisen, som rabatten fratrækkes, er dynamisk.
Aftalen inkluderer ikke morgenmad, men kan købes for DKK 119 i Danmark og SEK 125 i Sverige. Vær opmærksom på, at de 10% rabat garanteres ved reservationer af op til 9 værelser pr. dag.
Ønsker man flere værelser end dette, skal man kontakte ZH’s bookingafdeling.

Hvordan får jeg rabat på hotelovernatninger?

For at få rabat til de forskellige hotel tilbud, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.

Læs videre?

Bliv medlem af Danes Worldwide!

Medlemsfordele

  • Adgang til alle artikler
  • Juridisk rådgivning
  • Rabat på danskundervisning og sommerskole
  • Eksklusive arrangementer og lokale netværk
  • Kun 70 kr. om måneden
Luk modal

Log ind

Har du glemt din kode?

Mail afsendt