/

Danes-træf i Aalborg

Er du vendt tilbage til Danmark fornylig? Eller vil du bare gerne møde andre, der har boet i udlandet? Så kom til Danes-træf i det nordjyske.

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter flere år i udlandet fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk at få styr på. Måske føles ’hjem’ heller ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde, og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud.

Derfor har Danes Worldwide indført træf for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede, globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

For første gang holder vi nu et træf i Aalborg, og vi er så heldige, at vores repræsentant i det nordjyske, Janni Sørensen, vil lægge hus til. Så vær med

onsdag 3. juli kl. 16 – 18
på Petersborgvej 57 i Aalborg

Ud over Janni og andre, der har boet i udlandet, vil du møde vores generalsekretær, Michael Bach Petersen, som vil holde et kort oplæg.

Arrangementet er gratis og vi servicerer lidt koldt at drikke, men af hensyn til indkøb, har vi brug for din tilmelding.

Hvis du kender andre hjemkomne, globale danskere, der kunne have glæde af at deltage, så send gerne beskeden videre. Medlemskab af Danes Worldwide er ikke et krav for at kunne deltage.

Vi taler både dansk og engelsk til arrangementet, så evt. internationale partnere er også velkomne. Dagen efter vil flere af deltagerne i øvrigt være med til Rebildfesten.

Du kan møde

Michael Bach Petersen, generalsekretær i Danes Worldwide
Janni Sørensen, repræsentant for Nordjylland

Tilmelding

Andre arrangementer, som kunne interessere dig