/

Kom godt til(bage) til Danmark

Få et overblik over registrering i folkeregistret, valg af læge og andre praktiske forhold du skal være opmærksom på, når du vender til(bage) til Danmark.

Om du har boet i en taglejlighed i New York og set lyset over Manhattan, eller er stået op til en tårnhøj luftfugtighed i Borneos jungle, så vil der være en række praktiske ting at forholde sig til, når du vender hjem til Danmark. Man tror at man ”kender” Danmark og systemerne, men mange bliver ofte overraskede over at tingene fungerer helt anderledes end de gjorde for 5, 10 eller 30 år siden.

Til dette webinar kommer jurist i Danes Worldwides medlemsrådgivning, Karoline Blyt, med råd og vejledning til nogle af de praktiske forhold du skal være opmærksom på.

Retur til Danmark – i samarbejde med Djøf 

Måske er du taget afsted som single, par eller familie og er nu på vej til Danmark, fx med børn eller en ægtefælle, som aldrig før har boet i Danmark. Hvilke udfordringer giver det, og hvor kan man finde hjælp? Det sætter Danes Worldwide og Djøf fokus på over en række arrangementer i 2024. 

Du kan møde

Karoline Blyt, jurist i Danes Worldwide

Andre ‘Retur til Danmark’ arrangementer