/

Young Danes Meetup: Walking Tour på Nørrebro

Kom og mød andre unge, der har boet i udlandet, og hør mere om Nørrebros skjulte perler på denne guidede tour rundt i en af Københavns mest populære bydele. Vi mødes ved Dronning Louises Bro og slutter af med en forfriskning i Ravnsborggade.

Hvis du har boet en del af dit liv i udlandet, så er Young Danes Meetup for dig. Her får du et netværk sammen med andre unge, globale danskere mellem 18-30 år, som skal finde sig til rette i Danmark. Det er gratis at komme med.

Kort om Young Danes Meetup

Hvem: Unge mellem 18-30 år
Hvornår: Vi mødes én gang om måneden.
Hvor: København. Stedet skifter afhængig af aktiviteten.
Tilmelding: Bare duk op. Har du brug for en reminder, så kan du udfylde dine oplysninger nederst på siden ↓

Praktisk info

Vi mødes for enden af Dronning Louises Bro ved skulpturen “Siddende unge mennesker” (Se på Google Maps). Hold øje med Kasper og Danes logoet.

Vi starter kl. 17, og turen varer ca. 2 timer. Bagefter får vi en forfriskning i Ravnsborggade. Hvis du vil støde til senere, kan du skrive til kasper@danes.dk.

Du kan møde

DW
Unge der har boet i udlandet
Kasper Jepsen, eventkoordinator

Vil du med?

Har du lyst til at møde andre unge, der har boet i udlandet? Skriv dig op lige herunder, så sender vi en reminder næste gang der er meetup.

Navn
Vi opbevarer udelukkende dine oplysninger for at kunne minde dig om næste meetup, og du kan til enhver tid framelde dig påmindelsen.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kommende meetups