Påskesjov

Er du klar til at dykke ned i en verden af påskehygge, uanset hvor i verden du befinder dig? Med vores påskespil får du sjove opgaver, der ikke blot fejrer påsketraditionerne, men også hjælper dig og dine børn med at holde det danske sprog vedlige og måske også lære nogle nye ord.

Påskesjov – Sjove gratis påskeopgaver for hele familien! 🐣

I opgavesamlingen finder du en blanding af krydsord, puslespil, sudoku og andre sjove opgaver. Opgaverne er hyggelig underholdning og giver udfordringer, uanset om du er voksen eller barn. Det er den perfekte måde at samle familien på, uanset hvor I befinder jer i verden, og sammen genopfriske eller lære nye danske ord, mens I løser opgaverne.

Du kan vælge at printe ud, hvis du foretrækker at løse opgaverne med en god gammeldags blyant i hånden, eller du kan løse opgaverne online på din mobil, tablet eller computer

Sådan gør du

Udfyld formularen, så får du PDF’en tilsendt – det eneste, det koster, er din tilmelding til vores nyhedsbrev DANES UPDATE. (Hvis du allerede er tilmeldt, så udfyld blot formularen igen – du kommer ikke til at modtage nyhedsbrevet dobbelt)

Find flere gratis quiz, fun facts og spil

Fun facts om Danmark og danskerne, quizzer, sanghæfte, krydsord og meget mere – lige til at downloade helt gratis.

Hent dem her