Studiejob – SoMe og web

Vi søger en studentermedhjælper til kommunikation og marketing, som har lyst til at arbejde med SoMe og hjemmeside. Vi leder efter en idérig og grammatikkyndig person med et godt grafisk øje, som kan lave billeder og korte videoer til vores mange forskellige budskaber.

Studiejob kommunikation og marketing

Vil du hjælpe os med at nå ud til danskere, som bor i udlandet?

Danes Worldwide er medlemsbaseret forening, som rækker ud til mere end 200.000 udlandsdanskere over hele verden og tilbyder juridisk rådgivning omkring fx skat, pension og statsborgerskab. Samtidig tilbyder vi danskundervisning online, og vi driver også Den Danske Sommerskole, som tilbyder intensiv undervisning i dansk sprog og kultur for udlandsdanske børn og deres familier. Vi afholder desuden webinarer og arrangementer, hvor danskere og deres familier kan få hjælp og vejledning.

Bliv en del af Kommunikation og Marketing

Som studentermedhjælper hos os bliver du en del af en afdeling på 6 ansatte og får både dygtige og søde kollegaer. Vi arbejder med kampagner, website, webshop, brugerrejser, SoMe, nyhedsbreve, videoer, artikler, events samt vores mange repræsentanter og netværk rundt omkring i hele verden.

Om stillingen

Vi er en travl afdeling, og vi har brug for din hjælp til vores forskellige SoMe profiler (Facebook, Instagram og LinkedIn). Du skal have et stort drive, være fuld af gode ideer og ikke mindst altid have et stort fokus på at skrive grammatisk korrekt (vi tilbyder danskundervisning, så vores egen kommunikation skal være sprogligt 100% i orden!).
Du skal finde billeder og kunne lave korte videoer og reels, fx i Canva, og du skal have et godt grafisk øje, så vores budskaber fremstår tydeligt og signalerer kvalitet.

Danes Worldwide har været en fantastisk praktikplads! Jeg var så heldig at blive en del af Danes Worldwide-teamet under min praktikperiode, og det har været en ekstremt god oplevelse. Ikke nok med at de satte stor fokus på, at jeg fik opgaver, som faktisk interesserede mig, var de virkelig gode til at sætte mig grundigt ind i opgaverne. De havde stor fokus på, at det var en del af min uddannelse, og gav mig en masse praktisk erfaring, som jeg kommer til at tage med videre. Så jeg kan klart anbefale at søge!

Natalia Zieba, tidligere praktikant i Kommunikation og Marketing

Din hovedopgave bliver at planlægge opslag på SoMe i Facebook Business og Later. Du vil både skulle skrive og producere billeder og videoer og sørge for, at vi laver indhold, som interesserer og engagerer vores følgere. Samtidig får vi en del henvendelser, som du skal besvare og sørge for kommer videre til de rette personer i foreningen.

Desuden har vi brug for din hjælp til at opdatere vores hjemmeside. Vi laver en del artikler, som alle bor på vores hjemmeside, og som vi deler på SoMe. Dem får du ansvar for at oprette og sørge for, at der kommer billeder, citater, faktabokse, links til relevante produkter osv. ind de relevante steder i artiklerne, så læseren får en god oplevelse og bliver guidet videre på hjemmesiden. Vores hjemmeside findes også i en engelsk version, som du også for ansvar for at vedligeholde og sørge for oversættelser af tekst til.

Du vil også komme til at lave forskellige ad hoc opgaver, som fx quizzer om Danmark, som vi bruger til at få nye sign-ups til vores nyhedsbrev og som indhold på SoMe.

Det praktiske

  • Ansøgningsfristen er senest d. 16. juni, men vi behandler indkomne ansøgninger og holder samtaler løbende, så skyld dig at sende din ansøgning afsted.
  • Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og ansættelsen vil vare t.o.m juni 2025, med mulighed for forlængelse. Vi er naturligt fleksible ift. dine eksamener.
  • Opstart er 5. august eller snarest derefter.
  • Vi tilbyder en timeløn på 145 kr.
  • Send din ansøgning til majbrit@danes.dk og vedhæft også dit CV.

Hvem er vi?

Foreningen Danes Worldwide blev stiftet tilbage i 1919. Vi har det overordnede formål at gøre det så let som muligt for danskere at bo og arbejde i udlandet – og vende hjem igen. Vi tilbyder kon­kret rådgivning, netværk og undervisning, og giver danske beslutningstagere og medier viden om forholdene for de mange danskere, der bor i udlandet i længere eller kortere tid.

Siden 1981 har Den Danske Sommerskole været en unik mulighed for udlandsdanske børn, unge og familier til at få styrket det danske sprog og lære om dansk kultur. Sommerskolen er hverken en ”camp” eller en sommerlejr, men en skole med fokus på danskundervisning for børn fra 10-17 år. I 2016 introducerede vi også Familie-Sommerskolen.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte mig