Tak til Danes Worldwides protektor gennem 52 år H.M. Dronning Margrethe

Danes Worldwide sender en stor tak til H.M. Dronning Margrethe. Herunder følger de mange hilsner fra globale danskere, som vil blive overrakt til kongehuset.

I mere end et halvt århundrede som Danmarks dronning og protektor for Danes Worldwide har H.M. Dronning Margrethe inspireret og samlet danskere verden over – ikke mindst på hendes mange rejser og i nytårstalerne. I anledningen af abdikationen sender foreningen derfor en særlig hilsen med hjælp fra danskerne i udlandet.

Som protektor for Danes Worldwide gennem 52 år har H.M. Dronning Margrethe styrket båndet mellem Danmark og danskere i udlandet. Hun har repræsenteret Danmark på fineste vis og bragt danske værdier ud i verden. De mange hilsner vidner om et enestående virke og en helt særlig plads i alle danskeres hjerter, også de mange uden for landets grænser.

Michael Bach Petersen, generalsekretær i Danes Worldwide

Over 400 personlige hilsner

Globale danskere fra nær og fjern har sendt over 400 hjertevarme hilsner, der afspejler en dyb taknemmelighed og respekt. Nedenfor har vi samlet alle takkehilsnerne, som også vil blive sendt personligt til H.M. Dronning Margrethe i en fin bog.

Klik på billedet for at se de mange hilsner