Foreningerne Danish Students Abroad og Danes Worldwide etablerer Rådet for Unge Globale Danskere

Har du interesse for politisk arbejde, og vil du styrke dit CV med frivilligt arbejde? Så kan du lige nu søge om at blive medlem af Rådet for Unge Globale Danskere. Vi glæder os til at høre fra dig.

unge i samråd

Danish Students Abroad og Danes Worldwide søger nu medlemmer til Rådet for Unge Globale Danskere, som har interesse for at få politisk indflydelse på vegne af unge danskere bosat udenfor Danmark.

Rådet for Unge Globale Danskere er et nyetableret samarbejde mellem foreningerne Danish Students Abroad og Danes Worldwide, som vil give danske unge op til 30 år, som er bosat i udlandet, en stemme overfor det politiske Danmark på de områder, der betyder noget for danske unge i udlandet.

Rådet mødes første gang den 8. december 2022 virtuelt, hvorfor man kan være medlem, uanset hvor man bor.

Har du interesse for politisk arbejde, vil du sikre unges politiske repræsentation, og vil du styrke dit CV med frivilligt arbejde, så søg om medlemskab af Rådet: Vi ønsker blot at høre, hvor du bor, og nogle ord om, hvorfor du vil være med i rådet! Vi sammensætter rådet i slutningen af november 2022, hvorfor vi gerne skal have hørt fra dig via formularen nedenfor

Ansøgningsfrist: Søndag den 20. november 2022.

Bemærk: Alle kan ansøge om at komme med i Rådet, men medlemsskab af Rådet forudsætter medlemsskab af enten DSA eller DW ved Rådets første møde og gennem hele dit medlemsskab af Rådet.

Har du spørgsmål til Rådet, eller har du politik, som du tænker, Rådet skal have med i sit arbejde, så skriv en mail til enten Simon Thomsen (simon.thomsen@dsabroad.dk) eller Frederik Hyldgaard (fht@danes.dk).


Ansøgning: Medlem til Rådet for Unge Globale Danskere

Fulde navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.