Ungdomsmedlemskab

ungdomsmedlemskab, danes worldwide, young global danes

Danes Worldwide er foreningen for danskere i udlandet. Vi hjælper de mange danskere, der bor i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du først og fremmest et netværk til andre udlandsdanskere og bidrager samtidig til, at vi fortsat kan arbejde for bedre forhold for danskere i udlandet.

Danes Worldwides ungdomsmedlemskab er for dig, der er udlandsdansker i alderen 18-26 år.

Er du over 26 år, henviser vi til et standard medlemsskab.

Hvad får du i ungdomsmedlemskabet?

Med dit ungdomsmedlemskab bliver du automatisk en del af netværket Young Danes Worldwide, hvor du fx får gratis adgang til faglige arrangementer, virksomhedsbesøg, studievejledning, fordelagtige rabatter og en række andre produkter og serviceydelser.

Politisk indflydelse

Hvis du vil have politisk indflydelse og styrke unges stemme i samfundet, har du mulighed for at blive en del af Rådet for Unge Globale Danskere.

Adgang til vores repræsentanters ekspertise

Vores forening har et netværk af engagerede repræsentanter over hele verden. Vores repræsentanter er behjælpelige med praktisk information, hvis du er på vej ud, er ude eller er på vej hjem. De har kendskab til lokale netværk, viden om den lokale kultur og kan hjælpe dig med at navigere i de lokale serviceydelser som skoler og hospitalsvæsen.

Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

Nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev får du nyheder, gode historier samt guides og vejledninger, der er relevante for dig som global dansker.

Mærkesager

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores mærkesager. Vi har bl.a. fokus på økonomi og rettigheder.

Hvad koster et ungdomsmedlemskab?

Et årTre år
DKK 216DKK 540

Hvordan melder jeg mig ind?

Det gør du i vores webshop! Her kan du fx også købe et af vores undervisningsprogrammer til medlemspris.

Deltag i events

Vi annoncerer løbende arrangementer her og på vores Facebook-side, hvor du også kan tilmelde dig og læse mere om den enkelte begivenhed.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.