Ungdomsmedlemskab

ungdomsmedlemskab, danes worldwide, young global danes

Danes Worldwide er foreningen for danskere i udlandet. Vi hjælper de mange danskere, der bor i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du først og fremmest et netværk til andre udlandsdanskere og bidrager samtidig til, at vi fortsat kan arbejde for bedre forhold for danskere i udlandet

Danes Worldwides ungdomsmedlemskab er for dig, der er udlandsdansker i alderen 18-26 år.

Er du over 26 år, henviser vi til et standard medlemsskab.

Hvad får du i ungdomsmedlemskabet?

Med dit ungdomsmedlemskab bliver du automatisk en del af netværket Young Danes Worldwide, hvor du fx får gratis adgang til faglige arrangementer, virksomhedsbesøg, studievejledning, fordelagtige rabatter og en række andre produkter og serviceydelser. Her kan du læse om alle de fordele, et medlemskab giver dig:

Young Danes Worldwide – et netværk for unge udlandsdanskere

Danes Worldwide har etableret et netværk for unge udlandsdanskere (18-26), der vender tilbage til Danmark for at studere eller finde arbejde. Vores ønske med netværket er at give de unge en god introduktion til det danske arbejdsmarked og samtidig gøre dem klogere på deres karrieremuligheder i Danmark med en international baggrund.

I samarbejde med Tuborgfondet har vi derfor taget initiativ til at arrangere en række faglige oplæg og virksomhedsbesøg, som alle ungdomsmedlemmer gratis kan deltage i, og som har til formål at gøre vejen fra ungdomsliv til arbejdsliv lettere og mere gennemskuelig.

Faglige oplæg og virksomhedsbesøg

Den faglige del består både af konkrete værktøjskurser, der aktivt kan bruges i jobsøgningen, og af oplæg om eksempelvis den danske arbejdsmarkedskultur, rettigheder i jobbet eller fremtidens arbejdsmarked o.l.

Vi arrangerer også virksomhedsbesøg på en række forskellige og nøje udvalgte virksomheder i Danmark. Her vil der være mulighed for at møde arbejdsgiveren, se arbejdspladsen og høre mere om de specifikke arbejdsopgaver.

Foruden oplæg og virksomhedsbesøg inviterer netværket til socialt samvær og sparring med andre udenlandsdanske unge.

Vi ønsker at inkludere så mange interesser som muligt, så har du derfor et særligt ønske til et oplæg eller en virksomhed, du gerne vil besøge, er du meget velkommen til at kontakte os med din idé.

Studievejledning til udlandsdanskerne

Danes Worldwide vil gerne bidrage til, at unge udlandsdanskere får bedre information om mulighederne for at studere i Danmark. Til det formål har vi ansat en studievejleder, som rådgiver vores medlemmer omkring studier i Danmark. 

Vejledning fra vores ekspertpanel

Danes Worldwide samarbejder med en række eksperter, der står til rådighed for vores medlemmer med hver deres ekspertise. Ekspertpanelet består blandt andet af en skoleekspert, en psykolog, en flytteekspert og en Relocation Specialist.

Adgang til vores repræsentanters ekspertise

Vores forening har et netværk af engagerede repræsentanter over hele verden. Vores repræsentanter er behjælpelige med praktisk information, hvis du er på vej ud, er ude eller er på vej hjem. De har kendskab til lokale netværk, viden om den lokale kultur og kan hjælpe dig med at navigere i de lokale serviceydelser som skoler og hospitalsvæsen.

Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

Elektronisk udgave af medlemsmagasinet DANES

magasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale dansker, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

Med dit ungdomsmedlemskab modtager du bladet direkte i indbakken.

Bolig for hjemvendte danskere

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide med henblik på at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af Jørn Utzon, der også er arkitekten bag operahuset i Sydney.

Som medlem får du altså mulighed for at søge om bolig i Jørn Utzons Fredensborghuse samt andre kollektivboliger for ældre.

Mærkesager

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores mærkesager. Vi har bl.a. fokus på økonomi og rettigheder.

Hvad koster et medlemskab?

Et årTre år
DKK 216DKK 540

Hvordan melder jeg mig ind?

Det gør du i vores webshop! Her kan du fx også købe et af vores undervisningsprogrammer til medlemspris.

Kontakt os

Spørgsmål til ungdomsmedlemskabet?

Har du spørgsmål til det passive medlemskab, er du velkommen til at kontakte os på ung@danes.dk.

Event-kalender

Vi annoncerer løbende arrangementer her og på vores Facebook-side, hvor du også kan tilmelde dig og læse mere om den enkelte begivenhed.