Rabat hos Basecamp

Basecamp Student er mere end bare et sted at bo - det er et hjem væk fra hjemmet

Basecamp tilbyder som udgangspunkt kun boliger til studerende, dog er det muligt at booke Studioværelser til par, heraf skal minimum den ene være studerende. I Lyngby har Basecamp dog et begrænset 1-4-værelses lejligheder, som kan lejes af alle på normale markedsvilkår.

Særligt for medlemmer af Danes Worldwide

Bevarelse af dansk statsborgerskab? Bo hos Basecamp i tre måneder

En måde at opfylde det såkaldte ‘opholdskrav’ i forbindelse med ansøgning om bevarelse af dansk statsborgerskab, er ved at have været registreret i folkeregisteret med bopæl i Danmark i minimum tre sammenhængende måneder (Læs mere om reglerne for bevarelse af dansk statsborgerskab).

Som særlig service til medlemmer af Danes Worldwide kan børn mellem 18 og 21 år leje en bolig hos Basecamp i tre måneder uden at være studerende. Dette gælder såfremt der er ledige boliger, hvilket hovedsageligt vil være muligt i sommerperioden.

Henvendelser omkring 3-måneders leje skal ske til Basecamps salgsdirektør på mads@basecampstudent.com. Husk at oplyse at du er medlem af Danes Worldwide samt promokoden, som du finder længere nede på siden.

Spar administrationsgebyret

Som medlem af Danes Worldwide sparer du/dit barn administrationsgebyret på 1000,- kroner, når du booker en bolig på Basecamps hjemmeside.

Læs videre

Bliv medlem af Danes Worldwide

Medlemsfordele

  • Adgang til alle artikler
  • Gratis juridisk rådgivning
  • Rabat på online danskundervisning og sommerskole
  • Eksklusive arrangementer og lokale netværk
  • Kun 70 kr. om måneden
Luk modal

Log ind

Har du glemt din kode?

Mail afsendt