Rabat hos Købersmægler

Købersmægler

Rabat

Som medlem af Danes Worldwide får du 10% rabat hos Købersmægler. Rabatten gælder på deres juridiske pakke, besigtigelse og prisforhandling. Udover rabat er Line Friis-Olsen, Partner og Rådgiver hos Købermægler, også en del af vores ekspertpanel, som du får adgang til gennem et medlemskab. Læs mere om vores eksperter her.

Om Købersmægler

I langt de fleste tilfælde kan vi faktisk spare folk for penge ved at de bruger os. Det kan en boligadvokat ikke tilbyde. Dette hvis vi får mulighed for at arbejde med pris og vilkår og ikke blot skal læse en kontrakt igennem. 

Konceptet “købermægler” er et nyt område, som bliver mere og mere udbredt og som gør op med den gammeldags tankegang, at man skal bruge en boligadvokat til sit boligkøb. Et boligkøb handler om at få den rette bolig til den rette pris – ikke om kun at sagsbehandle.  

Vi fokuserer på, at vi er boligprofessionelle, da vores baggrund er som ejendomsmæglere på sælgers side. Det adskiller os fra advokater, som fokuserer på handlens dokumenter og berigtigelse. Vi gør en forskel ved først at fremmest at fokusere på boligen og investeringen.

Læs mere om Købersmægler køberrådgivning

For at få rabat, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.

Læs videre?

Bliv medlem af Danes Worldwide!

Medlemsfordele

  • Adgang til alle artikler
  • Juridisk rådgivning
  • Rabat på danskundervisning og sommerskole
  • Eksklusive arrangementer og lokale netværk
  • Kun 70 kr. om måneden
Luk modal

Log ind

Har du glemt din kode?

Mail afsendt