/

Danes-træf i Esbjerg hos International House

Vær med, når vi kobler os på Tilflyttercafé med oplæg og netværk med andre internationale tilflyttere

Det internationale hus i Esbjerg holder en række arrangementer for nye borgere. Vi kobler os på arrangementet 6. juni, som har temaet ‘Hygge’ og holdes på engelsk for internationale tilflyttere og repats i Esbjerg området.

Hygge er jo noget vi alle kender til, men vi tænker det er en god mulighed for at møde hinanden og netværke. NB: tilmeldingsfrist er d 25. maj 2024 til mailadressen nedenfor.

Kl. 17.00 – 19.00:

Introduktion af Pia Enemark, Esbjerg tilflytterservice og information om kommende arrangementer

Elisa Sievers fra Happy Children Denmark fortæller om ‘the Danish Concept of Hygge’.

Kl. 19.15 – 20.15:

Arrangementet fortsætter for Danes Worldwide medlemmer og partnere, og selvfølgelig andre interesserede. Pia Enemark fortæller kort om det internationale community i Esbjerg. Derefter:

Kort introduktion til Danes Worldwide, herunder mærkesager, hvad optager vores medlemmer fx skat, bevarelse af statsborgerskab, sommerskole, hjemvendte og netværk.

Rundbordssnak med input fra deltagerne om, hvor man er hjemvendt fra, og hvad man er optaget af. Mulighed for uformel snak og netværk derefter.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Ulla Larsen Nassif, Danes Worldwides repræsentant i Jylland, på Rep-Jylland2@danes.dk inden 25. maj. Husk at skrive, hvor mange I kommer.

Du kan møde

Ulla Larsen Nassif, repræsentant i Jylland

Andre arrangementer, som kunne interessere dig