Handelsbetingelser

solskin over dagpenge for udlandsdanskere

Handelsbetingelser hos Danes Worldwide.

Gældende fra d. 29. maj 2020.

Priser

Alle vores priser er angivet i danske kroner. Såvel medlemskontingentet som onlineundervisning er fritaget for moms.

Betaling

Der kan betales med Dankort, VisaDankort, e-Dankort, Visakort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Dankort

Gebyr på kreditkort

Vær opmærksom på, at der pålægges et gebyr på kreditkortbetalinger foretaget med private kreditkort udstedt uden for EU samt på alle firmakort uanset land.

Sikkerhed

Betalingsformidleren QuickPay bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.pbs-international.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger – navn, adresse og e-mail – bliver transmitteret i krypteret form, når du sender dem til os. Du kan se, at der i højre hjørne forneden er en hængelås. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i to år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager. 

Levering

Vi leverer med Swiss Post og Porto Partner uden yderligere omkostninger.

Ordrebekræftelse

Når du har købt en vare online, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, betalerens navn og adresse, betalingsmetode, eventuel leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.  

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen. Vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Fortrydelsesret

Du har fra købstidspunktet 14 dages fuld returret på dine ydelser købt hos Danes Worldwide. Ved fortrydelse af køb skal der gives skriftlig besked til Danes Worldwide.

Ved accept af handelsbetingelserne gives der dermed også samtykke til, at Danes Worldwide kan gå i gang med at levere ydelsen med det samme. Hvis du benytter din fortrydelsesret efter at leveringen er gået i gang, vil Danes Worldwide kræve betaling for den allerede leverede ydelse.

Reklamationsret

Du har som udgangspunkt to års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Danes Wordwide indenfor rimelig tid efter, at fejlen er opdaget eller burde være opdaget. Du skal oplyse om produktets fejl/mangler.

Returvarer

Returvarer/reklamationsvarer sendes til adressen, som står nederst på denne side under firmaoplysninger.

Forbrugeraftale-loven

Din ordreafgivelse og dit køb via danes.dk sker på dansk og er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser), i daglig tale dørsalgsloven.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder, så længe lager haves.

Online Danskundervisning

Vi fralægger os et hvert ansvar, hvis køber ikke kan få det købte onlineprodukt til at virke på grund af tekniske udfordringer (fx men ikke begrænset til svigtende/ustabil internetforbindelse, tekniske forhold, geoblokeringer, forældet teknik, lokale forhold, vejrforhold).

Medlemskab

Hvis du ønsker udmeldelse af foreningen midt i en medlemsperiode, vil det have virkning fra det følgende år. Dette gør sig også gældende for udmeldelse pga. utilfredshed vedrørende ydelser som indgår i medlemsskabet.

Sagsbehandling

Når Danes Worldwide er påbegyndt sagsbehandlingen, vil køber kun kunne kræve delvis tilbagebetaling ved fortrydelse af købet, da dele af ydelsen allerede er leveret. Ved fortrydelse af køb, vil Danes Worldwide fratrække 200 kr. per dag efter købstidspunktet.  

I tilfælde af afslag på ansøgninger til de danske myndigheder, som Danes Worldwide har bistået ved, har køber i dette tilfælde ikke krav på tilbagebetaling, hverken helt eller delvist.

Firmaoplysninger

Danes Worldwide
CVR: 53 03 57 28
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K 
+45 3332 0913 
danes@danes.dk


Tidligere vilkår: