Venteliste til boliger

Venteliste til boliger for hjemvendte udlandsdanskere

Fredensborghusene

Som medlem af Danes Worldwide kan du blive skrevet på venteliste til Fredensborghusene. Fredensborghusene er en selvejende institution i Nordsjælland, der har til formål at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, der er verdenskendt for at være arkitekten bag Sydney Operahus.

Kollektivhuse for ældre

Derudover har du som medlem også mulighed for at søge bolig hos FREMBO helt ekstraordinært som medlem. Foreningen FREMBO er boliger for ældre og enlige, og har en lang række boligtilbud til seniorer. Foreningen blev stiftet i 1954 af forskellige faglige organisationer og private virksomheder – heriblandt Danes Worldwide – og har dermed snart 70 års erfaring med at opføre og drive kollektivhuse og plejehjem over hele Danmark.

De boligberettigede er enlige, eller par på 50+ år uden hjemmeboende børn under 14 år. Boligerne har forskellige størrelser for at tilgodese individuelle ønsker, og husene er velbeliggende og spredt over hele landet, så der er noget for alles behov. 

Læs mere her:  https://frembo.probo.dk/.

Du melder dig på ventelisten direkte hos FREMBO ved at fortælle dem at du er medlem hos Danes Worldwide, og fortæller dem dit medlemsnummer.

Kontakt os

Kontakt Pal Jauernik for flere informationer om venteliste til boliger.