Skolekonsulent: Christiane Louise Conradt-Eberlin

danes worldwide, foreningen for globale danskere

Christiane har en omfattende viden om skoleområdet og har arbejdet på internationale skoler i udlandet og i Danmark. Christiane har været Head of Admissions på Copenhagen International School og er nu Head of Admissions på Ikast-Brande International School

Christiane rådgiver om internationalt skolevalg i udlandet og om skolematch på det danske marked ifm. hjemkomst til Danmark – og mange sideordnede spørgsmål, der opstår i den forbindelse.

Fra 2004 til 2011 boede Danes Worldwides skoleekspert med sine børn i Polen, hvor hun arbejdede som Director of Admissions på American School of Warsaw – en af Europas større internationale skoler med elever fra over 50 nationer.

Gennem sin karriere har Christiane besøgt et meget stort antal skoler i (bl.a.) Europa og kender helt konkret danske børns forhold på vidt forskellige skoler i verden. Hun er aktiv i et stort netværk af admissions professionals i hele verden og har afsluttet en certificering indenfor området.

Nu arbejder Christiane både som selvstændig konsulent for større danske virksomheder og relocation agenter ifm. skolevalg i Danmark og udlandet og på en nyere international skole i Jylland.

  • Skolekonsulent

    Christiane Louise Conradt-Eberlin

    Hvad gør jeg konkret?

    Du starter med at sende en henvendelse til jura@danes.dk. I de fleste tilfælde kan vores juridiske rådgiver svare på dit spørgsmål og hvis ikke, så bliver de sendt videre til den relevante ekspert.