Skolekonsulent: Christiane Louise Conradt-Eberlin

danes worldwide, foreningen for globale danskere

Christiane har en omfattende viden om skoleområdet og har senest været Head of Admissions på Copenhagen International School.

Christiane rådgiver om internationalt skolevalg i udlandet og om skolematch på det danske marked ifm. hjemkomst til Danmark.

Fra 2004 til 2011 boede Danes Worldwides skoleekspert med sin datter og søn i Polen, hvor hun arbejdede som Director of Admissions på American School of Warsaw – en af Europas større internationale skoler med elever fra over 50 nationer.

Gennem sin karriere har Christiane besøgt et meget stort antal skoler i (bl.a.) Europa og kender helt konkret danske børns forhold på vidt forskellige skoler ude i verden. Hun er aktiv i et stort netværk af admissions officers i hele verden.

Nu arbejder Christiane som selvstændig konsulent for større danske virksomheder og relocation agenter ifm. skolevalg i Danmark og udlandet.

  • Skolekonsulent

    Christiane Louise Conradt-Eberlin

    Hvad gør jeg konkret?

    Du starter med at sende en henvendelse til jura@danes.dk. I de fleste tilfælde kan vores juridiske rådgiver svare på dit spørgsmål og hvis ikke, så bliver de sendt videre til den relevante ekspert.