Begynderdansk (A1)

Sommerskolen - 3 elever med computer

Begynderdansk (A1) henvender sig til børn fra 10 år samt unge og voksne, som ønsker at lære dansk helt fra bunden. Man behøver ikke at have kendskab til dansk i forvejen for at kunne følge kurset.

Hvis man allerede forstår en lille smule dansk, men f.eks. aldrig har lært dansk grammatik, eller hvis man ikke er vant til at tale og skrive dansk, så kan det også være en god idé at vælge dette kursus. Kurset er meget velegnet for personer, der gerne vil lære dansk i eget tempo, og når det passer ind i eget skema.

Alle instruktioner til opgaverne er både på engelsk og dansk.

Kursets indhold

På kurset bliver eleverne introduceret for et basalt ordforråd og de mest grundlæggende sætningsstrukturer på dansk. Eleverne lærer f.eks. hilsener, tal, ugedage, farver, måneder og klokken. De lærer også forskellige spørgsmål og svar, som gør dem i stand til at tale om helt nære emner som navn, alder, hjemby, hjemland, familie, bolig, madvaner og hverdag.

Hos Danes Worldwide er vi meget opmærksomme på, at sprog og kultur hænger tæt sammen. Derfor lærer man også om dansk kultur på Begynderdansk. Hver uge vil der være et nyt kulturtema, f.eks. dansk geografi, høflighed, kongehuset, cykler og cykelkultur – og så videre. 

Hvordan foregår undervisningen?

Hver mandag åbner der et nyt sæt onlineopgaver. Opgavesættet starter med en film, som viser en dansk familie i forskellige hverdagssituationer. Der vil også være forklaringer på grammatik og udtale samt en masse træningsopgaver.

Hver uge vil der være en blog, hvor eleverne kan skrive på dansk, og der vil også være én ugentlig afleveringsopgave – mundtlig eller skriftlig. Som deltager på kurset får man personlig feedback på afleveringsopgaven af vores uddannede sproglærere.    

Kurset inddrager alle aspekter af sproget, så man både kommer til at lytte, læse, skrive og tale dansk.

Hvornår er der kursusstart?

Begynderdansk (A1) har i skoleåret 2022/23 holdstart på disse datoer:

  • Mandag den 5. september 2022
  • Mandag den 14. november 2022
  • Mandag den 30. januar 2023
  • Mandag den 10. april 2023

Hvor lang tid varer Begynderdansk A1?

Begynderdansk (A1) består af tre perioder. Hver periode varer 10 uger. Der starter nye hold på alle disse perioder hver 10. uge. Holdene starter på de ovennævnte datoer.

Niveau og certifikat

De tre perioder på Begynderdansk (A1) svarer i indhold til A1 inden for den europæiske referenceramme for sprog, CEFR (Common European Framework of Reference for languages).

Når man har deltaget i alle tre perioder, får man et deltagerbevis. Beviset attesterer, at man har deltaget i et danskkursus på A1-niveau hos Danes Worldwide.

Hvad koster det?

MedlemIkke-medlem
Begynderdansk (A1)
(Enkel periode)
DKK 1.850Ikke muligt
Begynderdansk (A1)
(Hele forløbet)
DKK 5.150DKK 6.350

Hvordan tilmelder jeg mig Begynderdansk (A1)?

Det gør du i vores webshop, som du kan finde ved at trykke på knappen herunder. Kursusstart 4 gange om året – gør det muligt for dig at begynde kurset, når det passer ind i din kalender.

Hør fra en tidligere elev på Begynderdansk (A1)

Handelsbetingelser

Tilmelding er bindende efter undervisningens begyndelse. Ved afmelding før undervisningens start påregnes et administrationsgebyr på DKK 500 pr. elev.

Deltagerne har adgang til kurset fra kursusstart og i den periode kurset varer + 1 måned.

Vi garanterer, at opgaver afleveret til deadline får personlig feedback.

Spørgsmål til Begynderdansk (A1)?

Har du generelle spørgsmål eller input til niveauet, så er du meget velkommen til at kontakte os.