Online infomøde: Sommerskolen 2024

Sprogskole, undervisning om dansk kultur, sjove og kreative aktiviteter – og stedet, hvor livslange venskaber begynder. Vær med, når vi holder online infomøde om Sommerskolen 2024, og hør mere om sommerens sjoveste oplevelse for de 10-17 årige.

Young Danes Meetup: Walking Tour på Nørrebro

Kom og mød andre unge, der har boet i udlandet, og hør mere om Nørrebros skjulte perler på denne guidede tour rundt i en af Københavns mest populære bydele. Vi mødes ved Dronning Louises Bro og slutter af med en forfriskning i Ravnsborggade.

Kom godt til(bage) til Danmark

Få et overblik over registrering i folkeregistret, valg af læge og andre praktiske forhold du skal være opmærksom på, når du vender til(bage) til Danmark.

Globale danskere i UAE og Qatar

Nysgerrig på reglerne for fx dansk statsborgerskab, dansk pension og familiesammenføring til Danmark? Så kom til dette gratis info-event, som Danes Worldwide holder i samarbejde med vores partnere.

Young Danes Meetup: Picnic i Fælledparken

Kom og mød andre unge, der har boet i udlandet til fælles picnic i Fælledparken. Vi sørger for kongespil, frisbee og selvfølgelig rundbold. Du skal bare medbringe et tæppe og en ret til det fælles frokostbord.

De Globale Danskeres Parlament  

Vær med, når Danes Worldwide samler politikere, eksperter og globale danskere på Christiansborg for at diskutere de mange problemstillinger, som globale danskere oplever i forhold til Danmark