Alumne-dag på Den Danske Sommerskole

Kalder alle tidligere elever på Den Danske Sommerskole! Er du klar til et glædeligt gensyn med venner fra gamle dage, eller måske bare fra sidste år, når vi inviterer til ’gammel elevfest’?

På vej til Danmark

Mød andre i samme båd, og bliv klogere på udfordringerne ved at flytte til Danmark efter en årrække i udlandet. I samarbejde med Djøf inviterer vi til oplæg og mulighed for at netværke med andre, der også er på vej hjem.

De Globale Danskeres Parlament  

Vær med, når Danes Worldwide samler politikere, eksperter og globale danskere på Christiansborg for at diskutere de mange problemstillinger, som globale danskere oplever i forhold til Danmark

Danes-træf i Odense

Er du vendt tilbage til Danmark fornylig? Vil du gerne blive klogere på den hjælp og støtte, du kan opnå som hjemvendt? Eller vil du bare gerne møde andre, der har boet i udlandet?

Bevar dit danske statsborgerskab

Er dit barn født i udlandet, så anbefaler vi, at I søger om bevarelse af dansk statsborgerskab, inden barnet fylder 22 år. Til dette webinar gennemgår vi regler, ansøgningsproces og svarer på spørgsmål.

Aarhus City Welcome – nu med Danes-træf

Er du flyttet til region Midtjylland fornylig? Og vil du gerne blive klogere på den hjælp og støtte, du (og din familie) kan opnå lokalt, ikke mindst om jobsøgning og netværk?