/

Alumne-dag på Den Danske Sommerskole

Kalder alle tidligere elever på Den Danske Sommerskole! Er du klar til et glædeligt gensyn med venner fra gamle dage, eller måske bare fra sidste år, når vi inviterer til ’gammel elevfest’?

Så står den igen på røverhistorier, glædelige gensyn og gode minder for alle som har mulighed for at være i København den 1. august. Her samles vi for anden gang til Den Danske Sommerskoles alumne-dag.

Selve arrangementet vil foregå under uformelle rammer på et endnu ikke fastlagt sted i København. Men sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig allerede nu!

Til arrangementet vil Sommerskolen sørge for lidt snacks, mens du selv kan købe drikkevarer. Undervejs byder vi velkommen og præsenterer gæsterne for hinanden. Og så skal der ellers fortælles røverhistorier fra gamle dage.

Så hiv fat i dine gamle værelses- eller klassekammerater, og hør om I ikke skal mødes over et glas den 1. august. Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Hjælp os med at sprede ordet – hiv fat i dine gamle sommerskolekammerater!

Vi håber du vil hjælpe os med at sprede ordet om den kommende alumne-dag, så alle der har mulighed for at være i København den 1. august, hører om det.

Tilmelding

Navn
Hvilket land bor du i?
Vil du tilmeldes Danes Worldwides nyhedsbrev?
Vores nyhedsbrev udkommer ugentligt med nyt om politik, jura, danskundervisning og vores forskellige webinarer og arrangementer, som er relevante for dig som global dansker. Vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores persondatapolitik.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.