Michael Bach Petersen

Michael Bach Petersen Michael har 10 års erfaring fra Udenrigstjenesten og 15 års erfaring med digitaliseringsområdet, senest som direktør for forretningsudvikling og kunderelationer i cBrain. Han har været ambassadesekretær på den danske ambassade i Kairo i Egypten, hvorfra han også dækkede Sudan. Senere blev han sekretariatschef i Dansk IT, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen og derefter direktør…

Michael Bach Petersen

Michael Bach Petersen

Michael har 10 års erfaring fra Udenrigstjenesten og 15 års erfaring med digitaliseringsområdet, senest som direktør for forretningsudvikling og kunderelationer i cBrain. Han har været ambassadesekretær på den danske ambassade i Kairo i Egypten, hvorfra han også dækkede Sudan.

Senere blev han sekretariatschef i Dansk IT, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen og derefter direktør i In2media. Og så kender han til livet som udlandsdansker, idet hans familie, da han var barn, var udstationeret i Polen, det daværende Jugoslavien og Tyskland. Derudover har Michael også boet og arbejdet i Frankrig og Belgien.