Online Danskundervisning: Skoledansk

basisdansk - danes worldwide

Skoledansk – på niveau med den danske folkeskole

Skoledansk er for dig, der ønsker, at dit barn taler og skriver dansk på samme niveau som jævnaldrende børn i Danmark.

Undervisningsprogrammet, der er det eneste af sin art, henvender sig til børn og unge i alderen 6-17 år (0.-9. klasse) og er tilrettelagt, så det kan passes ind ved siden af skolegangen lokalt.

Danskundervisningen er støttet af Undervisningsministeriet i Danmark. Læs Undervisningsministeriets publikation med råd og vejledning om, hvordan du som forælder kan bevare og videreudvikle dit barns sprog under udlandsophold.

En investering i fremtiden

Skoledansk er målrettet de elever, der har dansk som deres første sprog. Eleverne taler dansk derhjemme og har typisk to dansktalende forældre. Både mundtligt og skriftligt er eleverne næsten på niveau med almindelige danske skoleelever, der bor i Danmark, og de har som regel også selv gået i en dansk skole gennem flere år.

Til daglig går de i lokale eller internationale skoler, hvor sproget er engelsk eller et andet sprog end dansk, og de kan derfor have vanskeligheder med et fagligt dansk sprog, som man bruger i skolesammenhæng til fx at analysere og fortolke ud fra danske termer.

Frederik, lærer på Skoledansk, fortæller her om niveuaet. (C) Danes Worldwide.

Hvordan foregår undervisningen?

Opgaverne løses på vores online undervisningsportal, og lærerne giver personlig feedback til hver enkelt elev. I hver periode er der en virtuel undervisningslektion en lørdag eller søndag, hvor eleverne har mulighed for at møde klassekammerater og klassens lærer online.

Læs mere om, hvordan undervisningen foregår på Skoledansk.

Hvad koster det?


MedlemmerIkke-medlemmer
Enkelt periode2.050 DKKIkke muligt
Hele året, 1. barn7.150 DKK9.250 DKK
Hele året, søskende6.375 DKKIkke muligt
Hele året, 9. klasse7.650 DKK9.750 DKK

Er Skoledansk det rigtige program for dig?

Hvordan tilmelder jeg mig Skoledansk?

Det gør du i vores webshop, som du finder ved at klikke på knappen herunder.

Har du flere børn?

Tilmelder du mere end et barn, skal du sætte et komma eller en tankestreg mellem deres navne, fødselsdato og informationer på samme tilmeldingsskema.

To børn sidder ved computer, skoledansk, danes worldwide

Tilmelding året rundt

Du kan melde dit barn til Skoledansk hele året. Året er delt ind i fire perioder bestående af 10 ugers undervisning. Hver uge åbner nye opgaver, og der skal også afleveres opgaver hver uge.

StarterSlutter
1. Periode2. september 201910. november 2019
2. Periode11. november 201826. januar 2019
3. Periode27. januar 20196. april 2020
4. Periode6. april 201914. juni 2020

Eleverne kan begynde på undervisningen fire gange om året, men vi anbefaler, at eleverne meldes til ved skoleårets start i begyndelsen af september. Er vi mere end tre uger inde i den aktuelle periode, kan man først deltage i undervisningen fra den efterfølgende periode.

OBS: Bemærk, at du fra d. 08/10 2018 ikke har mulighed for at købe adgang til hele skoleåret. Dog kan du stadig købe adgang til nuværende og fremtidige perioder.

NB! Tilmelding er bindende efter undervisningens begyndelse. Ved afmelding før undervisningsstart påregnes et administrationsgebyr på DKK 500 pr. elev.

Spørgsmål?

Her kan du læse Ofte Stillede Spørgsmål om Skoledansk.

Har du spørgsmål til Skoledansk, er du altid velkommen til at kontakte vores skolesekretær, Tina Andersen, på tlf (+45) 3332 0913 eller tina@danes.dk