Juridisk rådgivning til udlandsdanskere

juridsk rådgivning til udlandsdanskere

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Hos Danes Worldwide har vi en solid viden om, hvordan dine rettigheder er som udlandsdansker. Vores mange års erfaring på området giver os mulighed for at rådgive dig i de fleste sager.

Til formålet har vi en jurist ansat, der sidder klar og svarer på telefonopkald og e-mails med vores medlemmers spørgsmål. Du kan kontakte vores juridiske medarbejdere på telefon +45 3332 0913 eller via e-mail jura@danes.dk. Hvis du ikke er medlem og ønsker rådgivning, kan du blive medlem her.

Hvis vi ikke kan afklare sagen for dig med vores interne ressourcer, har vi et ekspertpanel bestående af forskellige fagfolk, som kan hjælpe dig. Få fx svar på, hvordan man forbereder børnene på flytningen, få viden om sikkerhedsforholdene på stedet eller hjælp til at finde en læge, der taler et sprog, du forstår.

Du kan blive medlem nu og få gavn af vores rådgivning med det samme. Et medlemskab koster 695 kr. for hele familien pr. år og giver også rabat på vores undervisningsprodukter.

Måske kan du finde svar her?

Send os din historie

Vi vil også meget gerne vide, hvilke af vores mærkesager er vigtigst for dig. Måske er der andre rettighedsspørgsmål, som du mener, vi bør kigge på.
Ligegyldigt hvad, så sætter vi pris på, at du deler dine erfaringer med os, så vi kan blive endnu bedre til at yde den bedste rådgivning. Og dermed gøre din og andre familiers tilværelse lettere rundt om i verden.

Selvom vi har mere end 100 års erfaring med at varetage udlandsdanskernes interesser, vil vi hele tiden gerne blive bedre. Derfor vil vi gerne høre din historie: hvilke problemer har du haft i forbindelse med dit ophold uden for Danmark? Og hvad var løsningen på dem?

Juridisk rådgivning for udlandsdanskere

  • Hvad drejer det sig om i en linje?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NB! Den juridiske rådgivning får rigtig mange henvendelser i øjeblikket – bl.a. på grund af Corona-krisen. Vi gør imidlertid alt, hvad vi kan, for at svare dig hurtigst muligt, men svartiden kan være op til 4-6 uger. 

Vi minder dig venligst om, at den juridiske rådgivning kun er for medlemmer af Danes Worldwide. Hvis du ikke er medlem, kan du gå ind og læse mere om dine medlemsfordele og blive medlem her.

Spørgsmål til juridsk rådgivning?

Som medlem har du altid muligheden for at kontakte vores juridiske medarbejder, Karoline Blyt, hvis der er noget, du er i tvivl om.