Netværk og trivsel

Få en god start på dit nye liv i Danmark.

mennesker samles

Folkekøkken, samspisning, hygge

Netværk og trivsel

Dit nye liv i Danmark handler om mere end skat, bolig og pension. Heldigvis! Her på siden bliver du hjulpet godt på vej inden for netværk og trivsel. To ting, der er mindst lige så vigtige når du vender hjem, som når du rejser ud.

Vores netværk af frivillige i hele landet kan hjælpe dig med svar på stort og småt, ligesom vi holder arrangementer og webinarer målrettet til dig, der netop er vendt hjem.
Jylland

Janni Sørensen
Janni bor i Aalborg og flyttede med sin familie til Danmark i juli 2019 efter 22 år i USA.

Jannies mailadresse er Rep-Jylland3@danes.dk

Ulla Larsen Nassif
Ulla bor i Aarhus og flyttede med sin familie til Danmark i juli 2017 fra Dubai.

Ullas mailadresse er Rep-Jylland2@danes.dk

Jakob Beier
Jakob bor i Højbjerg uden for Aarhus med sin familie. De har boet i Danmark siden 2017 og inden da i flere andre lande, senest 16 år i Nigeria.

Jakobs mailadresse er Rep-Jylland1@danes.dk

Jakob Bejer
Fyn

Morten D. Nielsen
Morten kom retur til Danmark i August 2019 efter 21 år i udlandet med ophold i Malaysia, Japan, Kina (2 gange) samt Vietnam og Thailand. Han bor med sin familie i Odense.

Mortens mailadresse er Rep-Fyn@danes.dk

Sjælland

Karin L. Petersen (Storkøbenhavn)
Karin har boet i USA i mere end 20 år. Hun har arbejdet med medicinsk forskning og uddannelse af medicinstuderende i San Francisco Bay Area. Karin flyttede tilbage til Danmark i 2020, og har siden boet på Østerbro og i Roskilde.

Karins mailadresse er Rep-DKHovedstaden2@danes.dk

Flemming Heide (Storkøbenhavn)
Flemming har boet i Tjekkiet, Canada, USA, og i Thailand gennem de sidste 30 år, hvor han har arbejdet med ledelse og salg i bl.a. IKEA og Beckers. Flemming flyttede tilbage til Danmark i 2019, og har siden boet i København K.

Flemmings mailadresse er Rep-DKHovedstaden@danes.dk

Michael Nielsson (Nordsjælland)
Michael flyttede til Danmark i december 2021, efter 6 år i Hong Kong. Han har tidligere boet i bla. Canada, Thailand, flere europæiske lande samt New Zealand og Australien, så han kender til mange af de udfordringer, man løber ind i ved flytning. I dag arbejder han selvstændigt og er derudover aktiv i en skolebetyrelse (NGG) samt i bestyrelsen i en lokal sportsklub.

Michaels mailadresse er Rep-Nordsjalland@danes.dk

Jens Winther Andersen (Øvrige Sjælland)
Har været repræsentant i New York City, men er nu tilbage i Danmark. Jens har boet i flere lande og løst opgaver globalt; bl.a har han arbejdet for FN med sikkerhedspolitiske spørgsmål, og han løser stadig opgaver for verdensorganisationen, nu med klimarelaterede projekter.

Jens har mailadressen Rep-ovrigeSjaelland@danes.dk

Jens

Vi har været til flere arrangementer, hvor vi har mødt ligesindede og udvekslet erfaringer og delt vigtige tips, mens vi har haft hyggeligt samvær med de andre deltagere. Tak for jeres engagement og entusiasme

– Niels og Jacqueline, hjemvendte medlemmer af Danes Worldwide

I Danes Worldwide har vi oplevet et kæmpe behov for at hjælpe hjemvendte danskere godt på vej i den første tid. Det kan være rigtig svært for hele familien at vende hjem efter år i udlandet.

– Anette Ketler, Netværksansvarlig, Danes Worldwide