Danskundervisning på tre niveauer

Undervisningen henvender sig til børn fra 6 - 18 år på tre niveauer: Begynderdansk, Basisdansk og Skoledansk.

Danskundervisning til dit barn, når I er i udlandet

Danes Worldwide tilbyder online danskundervisning til børn og unge i udlandet. Undervisningen henvender sig til børn fra 6 på tre niveauer: Begynderdansk, Basisdansk og Skoledansk. Læs mere om de tre niveauer herunder.

 

 

Begynderdansk

Begynderdansk tilbydes til to aldersgrupper: Henholdsvis de 6-12-årige og de
13-18-årige.

Der er tale om to sjove og seriøse online læringsprogrammer - særligt udviklet til børn og unge, som skal lære dansk for første gang, og som ikke har nævneværdig kendskab til sproget.

Læs mere her.

Basisdansk

Basisdansk er for de børn, som kan begå sig på dansk i hverdagen, men som ikke taler eller skriver et alderssvarende dansk. Basisdansk giver børnene masser af faglige udfordringer i mundtlig og skriftlig dansk.

Vi arbejder i øjeblikket på at få undervisningsmaterialet til denne gruppe klar, så undervisningen i basisdansk kan begynde i efteråret 2017.

Læs mere her.

 

 

Skoledansk

Skoledansk er danskundervisning fra 0. - 9. klasse med mulighed for at afslutte med Danmarks officielle 9.-klassesprøve i faget dansk.

Undervisningen, der varetages af vores uddannede lærere, er tilrettelagt, så den kan passes ind ved siden af den lokale skolegang. Det er dog en forudsætning, at forældrene bakker aktivt op om lektielæsningen og lærerkontakt.

Læs mere her.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev