Ungdomsmedlemskab

Danes Worldwide er foreningen for danskere i udlandet. Vi hjælper de mange danskere, der bor i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du først og fremmest et netværk til andre udlandsdanskere og bidrager samtidig til, at vi fortsat kan arbejde for bedre forhold for danskere i udlandet

Danes Worldwides ungdomsmedlemskab er for dig, der er udlandsdansker i alderen 18-26 år. Er du over 26 år, henviser vi til et familiemedlemskab.

Hvad får du i ungdomsmedlemskabet?

Med dit ungdomsmedlemskab får du fx adgang til studievejledning, fordelagtige rabatter og en række andre produkter og serviceydelser. Du får fx mulighed for at søge råd og vejledning hos vores ekspertpanel. Men det er ikke det eneste. Her kan du læse om alle de fordele, et medlemskab giver dig:

Studievejledning til udlandsdanskerne

Danes Worldwide vil gerne bidrage til, at unge udlandsdanskere får bedre information om mulighederne for at studere i Danmark. Til det formål har vi ansat en studievejleder, som rådgiver vores medlemmer omkring studier i Danmark. 

Vejledning fra vores ekspertpanel

Danes Worldwide samarbejder med en række eksperter, der står til rådighed for vores medlemmer med hver deres ekspertise. Ekspertpanelet består blandt andet af en skoleekspert, en psykolog, en flytteekspert og en Relocation Specialist.

Adgang til vores repræsentanters ekspertise

Vores forening har et netværk af engagerede repræsentanter over hele verden. Vores repræsentanter er behjælpelige med praktisk information, hvis du er på vej ud, er ude eller er på vej hjem. De har kendskab til lokale netværk, viden om den lokale kultur og kan hjælpe dig med at navigere i de lokale serviceydelser som skoler og hospitalsvæsen.

Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

Elektronisk udgave af medlemsmagasinet DANES

magasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale dansker, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

Med dit ungdomsmedlemskab modtager du bladet direkte i indbakken.

Bolig for hjemvendte danskere

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide med henblik på at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af Jørn Utzon, der også er arkitekten bag operahuset i Sydney.

Som medlem får du altså mulighed for en bolig i Jørn Utzons Fredensborghuse og andre kollektivboliger for ældre.

Mærkesager

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores Mærkesager. Vi har fokus på økonomi og rettigheder.

Hvad koster et medlemskab?

Et årTre år
DKK 200DKK 499

Hvordan melder jeg mig ind?

Det gør du i vores webshop! Her kan du fx også købe et af vores undervisningsprogrammer til medlemspris.

Kontakt os

Kontakt sekretariatet på danes@danes.dk eller på tlf. +45 3332 0913, hvis du ønsker mere information om medlemskabet af Danes Worldwide.