5 gode grunde til at være medlem af Danes Worldwide

Danes Worldwide er medlemsorganisation for danskere i udlandet. Det har vi været i over 100 år. Vores mål er at gøre det nemmere for dig at være udlandsdansker. Derfor tilbyder vi en række fordele til vores medlemmer. Måske du også kunne have glæde af dem?

bliv medlem, danes worldwide, udlandsdanskere

Danes Worldwide arbejder for de mange tusinde danskere, der bor og arbejder i udlandet, men også dem, som vender hjem. Et arbejde som vi kun kan fortsætte pga. vores fantastiske medlemmer. Bliv medlem i dag.

1. Vi kæmper for din sag

Vi taler din sag over for ministre og andre folketingsmedlemmer og lægger pres på dem. Ved at blive medlem støtter du vores mulighed for at fortsætte arbejdet med foreningens mærkesager – til gavn for dig.

2. Eksperthjælpen er ikke langt væk

Har du brug for en advokat, en revisor – eller måske en coach eller en psykolog? Vi har samlet et panel på i alt 14 eksperter, som kender udlandsdanskerne udfordringer. Som medlem skal du altså kun lede efter hjælp ét sted.

3. Vi hjælper gerne til med det juridiske

Vi står klar, når det gør ondt i hjertet – eller i pengepungen. Vores jurist kan vejlede dig i en lang række juridiske problematikker, og du har desuden mulighed for at tilkøbe konkret sagsbehandling fx i forbindelse med familiesammenføring.

4. Vi kan lære dig det danske sprog

Dine børn kan bevare et alderssvarende dansk, mens I er ude. Det sker (desværre) ikke af sig selv, særlig ikke det skriftlige, men vores dygtige lærere underviser online på tre forskellige niveauer.

5. Vi har været her siden 1919

Vi har altså mere end 100 års erfaring med udlandsdanskere. Både når de rejser ud, når de er ude og når de rejser hjem igen – og vi glæder os til at dele vores erfaring med dig.

Bliv medlem: Meld dig ind i Danes Worldwide – så hjælper du os med at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂.